Fotbal international

Neymar, acuzat de viol! Starul lui PSG a publicat conversațiile. “Expun totul!” Brazilianul riscă 5 ani de închisoare. VIDEO

03.06.2019 | 13:50
Neymar acuzat de viol Starul lui PSG a publicat conversatiile Expun totul Brazilianul risca 5 ani de inchisoare VIDEO

Cotidianul As oferă o informaţie bombă: vedeta lui PSG, internaţionalul brazilian, jucător care câştigă la echipa din capitala Franţei 36 de milioane de euro net numai din salariul anual, fără celelate bonusuri, contracte de imagine şi contracte publicitare, este acuzat de comiterea infracţiunii de viol! Adică aceeaşi acuzaţie adusă din Statele Unite portughezului Cristiano Ronaldo, care nici până acum a fost soluţionată de justiţie cu verdictul vinovat sau nevinovat.


UPDATE, 3 iunie, ora 13.50. Neymar a încercat să se aprere după ce a fost acuzat de viol, iar starul brazilian a postat pe site-urile de socializare un clip de 7 minute în care apar conversațiile purtate de el cu tânăra care a făcut plângere împotriva lui, dar și imgini indecente cu femeia de 26 de ani. Deși numele acesteia nu a fost dezvăluit, Neymar riscă între 1 și 5 ani de închisoare în cazul în care este găsit vinovat pentru încălcarea legilor create pentru a proteja persoanele împotriva pozelor și clipurilor de natură sexuală făcute fără consimțământul persoanei.


UPDATE 2 iunie, ora 09.20. Neymar a postat un videoclip pe pagina lui de Facebook prin care a dovedit că tânăra care l-a acuzat de viol a mințit. Mai mult, brazilianul lui PSG a arătat și mai multe convesații purtate cu tânăra originară din Brazilia pe Whatsapp din care reiese cu totul s-a întâmplat cu acceptul ei. Asta nu e tot, femeia care îl acuză de viol este cea care îi face propuneri indecente lui Neymar. VEZI AICI VIDEO!

“O să expun totul, toate momentele petrecute cu această fată, e intim, dar e necesar. Tot ce s-a întâmplat a fost o relație între un bărbat și o femeie care se află între patru petreți, ceva ce se întâmplă în orice relație, iar apoi nu s-a mai întâmplat nimic”, a spus Neymar.

Tânăra care îl acuză pe Neymar de viol îi trimitea fotografii indecente

Și tatăl starului brazilian a vorbit despre acuzația de viol. “Este o persoană care îl acuză pe Neymar, dar noi avem dovada că nu s-a întâmplat nimic. Neymar a căzut în această farsă. Acum trebuie să facem tot posibilul să dovedim adevărul pentru că acum el nici relație nu poate să mai aibă. A fost o relație consimțită, nu a existat niciun viol. După aceea ea a încercat să obțină alte întâlniri, dar Neymar și-a dat seama că poate să fie ceva rău și s-a îndepărtat. Neymar a reușit să păstreze conversațiile și tot ce dovedește că a fost vorba de o relație. În niciun moment nu a violat-o. Știu că fiul meu poate să fie acuzat de multe lucruri, dar eu știu ce fel de băiat este. Eu știu ce fel de bărbat este Neymar și o să facem tot posibilul ca să dovedim adevărul cât mai repede. Este o lecție pe care noi o învățăm, pe care Neymar o învață”, a spus tatăl lui Neymar, conform amazonas1.com.br.


De fapt, cei care au aflat primii această veste şocantă pentru numeroşii fani ai lui Neymar sunt jurnaliştii de la cel mai cunoscut site din Brazilia, UOL. Aceştia susţin că incidentul ar fi avut loc pe 15 mai la un hotel din Paris şi că jucătorul era beat în acel moment. Povestea e ceva mai complicată, în sensul în care femeia, compatrioată a fotbalistului, ar fi aranjat cu acesta pe Instagram să vină la Paris şi să îl cunoască.

Neymar. acuzat de viol. Acesta este denunţul făcut de victimă

Un prieten al lui Neymar s-a ocupat de procurarea biletelor de transport, precum şi de cazarea femeii la hotelul Sofitel Paris Arc du Triomphe. Neymar ar fi ajuns în jurul orei 20:00 la hotel, beat şi ar fi forţat-o pe femeie să întreţină raporturi sexuale cu el. Femeia a revenit în Brazilia două zile mai târziu dar a depus abia spre sfârşitul lunii mai plângerea, fiind traumatizată de cele întâmplate.