Sport

Brazilianul Richarlison, faza anului după finala Copa America: “Îi dedic golul străbunicii mele. Dar am uitat cum o cheamă”

08.07.2019 | 10:08
Brazilianul Richarlison faza anului dupa finala Copa America Ii dedic golul strabunicii mele Dar am uitat cum o cheama

Moment comic după succesul naţionalei Braziliei în finala Copei America în faţa Peru. Brazilia s-a impus cu 3-1 şi ultimul gol, din penalty, l-a reuşit vedeta lui Everton, Richarlison. Acesta nu a jucat de la bun început, fiind introdus spre finalul partidei în locul lui Firmino. Extrem de emoţionat după succesul echipei, prima performanţă notabilă a selecţionatei cariocas în ultimii ani, Richarlison s-a prezentat în faţa camerelor de luat vederi, pentru a răspunde întrebărilor reporterilor.

Brazilianul Richarlison, moment de amuzament după finala Copei America

Autorul ultimului gol a fost întrebat cui dedică reuşita sa. Răspunsul brazilianului a venit prompt: “Vreau să-i trimit o îmbrăţişare şi să dedic golul străbunicii mele”. Reporterul i-a cerut să îi spună cum o cheamă pe străbunica sa, dar Richarlison a scăpat mai întâi o înjurătură de ciudă că nu mai ştia numele străbunicii, după care a recunoscut nonşalant: “Nu mai ştiu cum o cheamă, am uitat. Dacă îmi amintesc, îţi spun”.

La câteva minute după ce a stârnit hazul cu acest interviu Richarlison a dat buzna peste colegul său Casemiro, în timp ce acesta răspundea întrebărilor şi a s-a dus glonţ triumfător la reporter: “Mi-am amintit cum o cheamă pe străbunica mea” – moment în care toţi cei prezenţi nu s-au mai putut abţine şi au izbucnit în hohote de râs.

Richarlison a spus că dedică golul străbunicii sale, dar nu şi-a mai amintit cum o cheamă

L-a întrerupt din declaraţii pe Casemiro

Braziliaobţine prima victorie în Copa America după 12 ani, la capătul unei competiţii în care a făcut şi meciuri bune, cu Peru, care avea să ajungă în finală, dar în faza grupelor, când s-a impus cu 5-0, acesta fiind cel mai bun joc al echipei pregătite de Tite şi cu Argentina în semifinale, deşi Leo Messi a susţinut contrariul şi că Brazilia a fost împinsă de arbitraj şi de şefii CONMEBOL la victorie.