Fotbal international

Brazilianul Ronaldo a dezvăluit care sunt cei cinci jucători preferaţi. Cristiano Ronaldo nu se numără printre ei. Pe ce loc e Messi

02.06.2020 | 10:59
Brazilianul Ronaldo a dezvaluit care sunt cei cinci jucatori preferati Cristiano Ronaldo nu se numara printre ei Pe ce loc e Messi
Brazilianul Ronaldo a dezvăluit care sunt cei cinci jucători preferaţi. Cristiano Ronaldo nu se numără printre ei. Foto: Real Madrid.es
ADVERTISEMENT

Fost câştigător în două rânduri al trofeului „Balonul de Aur”, brazilianul Ronaldo Nazario da Lima şi-a exprimit preferinţele în privinţa jucătorilor care îi plac cel mai mult.

Brazilianul Ronaldo a numit care sunt cei cinci jucători preferaţi

Ronaldo a ţinut să precizeze că în topul său nu a inclus decât jucători din actuala perioadă sau apropiată de aceasta, pentru că din punctul său de vedere nu se pot face comparaţii între generaţii de de jucători, deoarece stilul de joc a fost diferit.

ADVERTISEMENT

Ronaldo a dezvăluit care sunt cei cinci jucători preferaţi. În rândul acestora nu figurează însă unul dintre cei mai valoroşi jucători din ultimii 15 ani, portughezul Cristiano Ronaldo, cel care are cinci „Baloane de Aur” câştigate.

Lionel Messi e pe locul 1

Liderul preferinţelor celui care a ieşit campion mondial în 2002 cu naţionala Braziliei este de departe tocmai marele rival a lui Cristiano Ronaldo, argentinianul Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

„Nu ai cum să nu îl pui pe Messi în fruntea tuturor. E un talent care probabil nu se va mai naşte unul similiar nici peste 20 sau 30 de ani. E o încântare să îl vezi cum atinge mingea”

Toţi cei cinci jucători sunt atacanţi

Pe locul doi se află compatriotul său Neymar, despre care spune că este talent cu carul, însă, din păcate, acesta este trădat de o lipsă de profesionalism care o bate până şi pe a lui din perioada Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Nu este nici o surpriză faptul că toţi cei cinci sunt jucători ofensivi, pentru că un atacant de clasa brazilianului Ronaldo nu are cum să nu pună în topul său altceva decât jucători care ştiu să bage mingea în poartă.

Kylian Mbappe e pariul de viitor

Egipteanul Mohamed Salah de la Liverpool şi belgianul Eden Hazard sunt alţi doi oameni din faţa porţii care l-au impresionat pe un profesionist al golului cum a fost Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Jucătorul căruia îi prevede un viitor strălucit, cu multe trofee, inclusiv Baloane de Aur, este francezul de numai 21 de ani de la PSG, Kylian Mbappe. În opinia lui Ronaldo, Mbappe posedă toate calităţile pentru a deveni în scurt timp nu doar cel mai scump, dar şi cel mai bun jucător din lume.

ADVERTISEMENT