Brazilienii se umplu de bani dacă iau titlul mondial! Vezi suma record promisă

Sorin Dumitrescu    Silviu Ghering   
în CM 2018
28/05/2018, 18:28
Brazilienii se umplu de bani dacă iau titlul mondial! Vezi suma record promisă GALERIE FOTO
Brazilienii se umplu de bani dacă iau titlul mondial. Vor primi câte un milion de euro

Brazilienii se umplu de bani dacă iau titlul mondial! Federaţia braziliană a stabilit o sumă cu adevărat impresionantă pe care o va încasa fiecare dintre componenţii lotului în cazul în care naţionala cariocas va triumfa în Rusia. Brazilia şi Spania sunt văzute drept principalele favorite la locul 1.

FIFA a anunţat că echipa campioană mondială va primi un premiu în valoare de 45 de milioane de euro. Federaţia braziliană a decis să pună la punct toate problemele financiare înainte de plecarea în Rusia, la turneul final.

Brazilienii se umplu de bani dacă răzbună umilinţa de acum patru ani

Federaţia de la Rio de Janeiro a ajuns la acest acord cu Neymar şi colegii lui, pentru a-i motiva şi mai mult să îşi ia revanşa pe pământ european, după ce au ratat acum patru ani accesul în finala CM, deşi era gazda competiţiei.

Brazilienii se umplu de bani dacă iau titlul mondial. FIFA plăteşte 45 de milioane pentru campioana mondială. Singura grijă e Neymar
Brazilienii se umplu de bani dacă iau titlul mondial. FIFA plăteşte 45 de milioane pentru campioana mondială

Brazilienii sunt încă îngrijoraţi de starea sănătăţii lui Neymar, marea lor vedetă, mai ales că jucătorul lui PSG a declarat că încă are teamă şi că nu este sută la sută ca potenţial.

 

 

Închide ×