Fotbal intern

Becali: “Borcea revine la Dinamo din sezonul următor!”

Anunţ uluitor făcut de Gigi Becali în legătură cu revenirea lui Cristi Borcea în fotbalul românesc.
30.01.2018 | 12:08
Becali Borcea revine la Dinamo din sezonul urmator

Cristi Borcea aşteaptă să fie eliberat din închisoare, după ce a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni în “Dosarul Transferurilor”, iar Gigi Becali, finanţatorul FCSB-ului, a anunţat că finul său va reveni la FC Dinamo Bucureşti din sezonul următor.

Mai mult, latifundiarul din Pipera susţine că Cristi Borcea va reveni alături de alţi trei acţionari, iar Gigi Becali crede că doi dintre aceştia ar fi Nicolae Badea şi Ionuţ Negoiţă, actualul finanţator al lui FC Dinamo Bucureşti.

Cu cine va colabora Cristi Borcea la FC Dinamo Bucureşti

Am vorbit cu finul Borcea şi mi-a zis că a plâns de bucurie în urma unui sondaj de opinie a fanilor lui Dinamo şi o să intre în fotbal când o să iasă din puşcărie. A zis că o să se lupte cu mine, dar că va mai lua încă trei acţionari cu el. I-am zis că nu are cum să se bată cu mine. Borcea o să iasă mai devreme. I-au dat amânare şi peste două luni va ieşi. Va putea investi din sezonul următor.

Borcea mi-a zis că mai sunt încă trei, iar eu cred că unul este Badea şi că Negoiţă va rămâne şi el. Nu pot să îmi dau seama cine o să fie cel de-al treilea. Cristi mereu comandă. El pare superficial şi indolent, dar e foarte ordonat în tot ce face, calculează milimetric tot ce face. La Dinamo el comanda, el şi cu Badea, dar el îl respecta mult pe Badea şi nu făcea numai ce voia el”, a spus Gigi Becali pentru Pro-X.