News

BREAKING NEWS: Alexandra Măceșanu, legată în podul unei case? Anchetatorii o caută și într-un lac de lângă Caracal – Update

31.07.2019 | 13:37
BREAKING NEWS Alexandra Macesanu legata in podul unei case Anchetatorii o cauta si intrun lac de langa Caracal  Update

Polițiștii o caută pe Alexandra în podul unei case aproape de cea a lui Gheorghe Dincă, în urma unui pont pe care l-ar fi primit în urma cu câteva ore. Nu este clar cine este persoana care i-a alarmat pe polițiștii din Caracal cu această informație. Este vorba despre un mesaj pe Facebook, în urma căruia au reînceput căutările.

UPDATE, 13:36 Alexandra este căutată acum de către scafandri, într-un lac de lângă Caracal

Sursa foto: Digi 24

UPDATE, 13:09 Conform Antena 3, polițiștii o caută pe Alexandra după niște ponturi primite de la vrăjitoare. Vezi aici imaginile live

Alexandra Măceșanu, căutată după niște ponturi primite de la vrăjitoare. Sursa foto: Antena 3

Pont via Facebook: Alexandra ar putea trăi, legată într-un pod cu mult fân

Oamenii legii, vizibil tensionați, au ajuns la a treia casă distanță de cea a criminalului. Persoana care a alertat azi polițiștii i-a rugat să intervină repede la a treia casă distanță de cea a asasinului din Caracal, căci fata s-ar ascunde în podul respectivei case. A dat câteva indicii și a spus că în curte sunt mai multe sălcii, iar în podul casei unde ar fi sechestrată există mult fân.

Bărbatul în casa căruia s-au făcut căutările a stat de vorbă cu polițiștii și le-a spus că nu are nicio legătură cu dispariția Alexandrei și nici cu criminalul pe care îl știa de om violent. Acesta a zis că fața lui spune totul și că știa adevărul despre el. Totodată, bărbatul la care s-au făcut căutările susține că s-au mai făcut percheziții și că nu știe de unde ar putea veni aceste ponturi.

alexandra macesanu ar putea trai
El este bărbatul la care s-au făcut căutări în această dimineață. Sursa foto: Digi 24

Ce a declarat bărbatul la care s-au făcut căutările azi dimineață

„M-au rugat dacă sunt de acord să le deschid, să se uite în încăpere, în pod, în curte. De unde să știu eu cine a dat informația? Nu intra la mine vecinul. Să înțeleagă toată lumea treaba asta. Noi nu eram în relații bune cu Gheorghe Dincă. Ce pot să vă zic de criminal? Ăsta e adevărul. Asta e fața lui adevărată. Normal că știam adevărul despre el. Știam că e un om violent”, a spus bărbatul în casa căruia au intrat polițiștii în urmă cu puțin timp.