EXCLUSIV. 99% stadionul Dinamo nu se mai FACE! "Sunt INTERESE!"

DINAMO. Veste incredibilă pentru fanii dinamovişti. Stadionul Dinamo nu va mai fi cuprins în lista arenelor care vor fi refăcute în cadrul programului guvernamental EURO 2020!

Ce scenariu "scrie" CS Dinamo şi Ministerul

DINAMO. Va fi o imensă dezamăgire pentru suporterii "câinilor", care, de săptămâni întregi, încearcă să-i convingă pe oficiali să modernizeze şi stadionul din "Ştefan cel Mare". "Vrem stadion fără pistă" este mesajul care a putut fi văzut la fiecare meci al echipei lui Contra în anul 2017. Dar dorinţa peluzei va rămîne, 99 la sută, doar dorinţă!
Şi asta nu ar fi din vina asociaţiei pe care o conduce Nicolae Badea, pe care unii îl cataloghează ca vinovatul de serviciu, ci a CS Dinamo şi a Ministerului de Interne, conform informaţiilor FANATIK.RO. Scenariul celor de CS şi MAI ar fi să întârzie finalizarea întocmirii documentelor necesare în vederea efectuării procedurii de predare a amplasamentului către CNI (Compania Naţională de Investiţii), să vină inspecţia UEFA şi astfel să dea vina pe alţii în loc să-şi asume decizia!

"Alţii au motive serioase ca stadionul Dinamo să nu fie pe lista celor 4"

DINAMO. Chestionat pe această temă de interes major pentru fanii dinamovişti, reprezentantul asociaţiei lui Nicolae Badea, administratorul general Marius Bacria şi-a spus punctul de vedere.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Nici nu confirm, nici nu infirm informaţiile pe care le aveţi, dar noi încă aşteptăm îndeplinirea celor asumate de către CS Dinamo la ultima întâlnire, de la care au trecut aproape trei săptămâni. Şi încă n-au făcut nimic în acest sens. Eu, personal, chiar nu înţeleg ce se întâmplă, de ce amână îndeplinirea obligaţiilor pe care şi le-au asumat? Sau mai corect spus înţelegem, bănuim, dar mai multe nu pot declara încă, deoarece, în această speţă, ne-am asumat împreună cu cei de la CS Dinamo să nu apărem în spaţiul public decât prin comunicate comune de presă.
Însă, în cazul în care până la finele acestei săptămâni cei de la CS Dinamo vor menţine această stare neconstructivă de lipsă de acţiune, chiar dăunătoare, cu privire la speţa în cauză, desigur că ne rezervăm dreptul de a avea o informare a opiniei publice în legătură cu cele întâmplate.
Chiar ne ajunge cât am fost percepuţi în mod incorect şi inconştient principalul duşman al reabilitării stadionului Dinamo în vederea desfăşurării Euro 2020. Ajunge! Orice persoană raţională poate conştientiza cu uşurinţă că noi suntem extrem de interesaţi de acest program guvernamental, neavând niciun motiv pentru a fi împotrivă. Alţii însă au motive serioase ca stadionul Dinamo să nu fie în lista celor patru stadioane, dar despre asta vom putea vorbi săptămâna viitoare, sau deloc, funcţie de evoluţia evenimentelor", a declarat Marius Bacria pentru FANATIK.RO.

DINAMO. FRF, lobby pentru Cotroceni!

Iar dacă "Dinamo" nu va intra pe lista pentru EURO, probabil că-şi vor freca mâinile de bucurie şi unii de prin FRF, pornind cu cabinetul numărul 1. Federalii par mult mai încântaţi să refacă stadionul "Cotroceni", unde nu se mai joacă fotbal de ani de zile, decât arena "câinilor". De ce oare?
DINAMO. În funcţie de ce se va întâmpla în zilele următoare, FANATIK.RO va oferi şi alte informaţii EXCLUSIVE despre o decizie nedreaptă pentru fotbalul dinamovist în special. Ar fi păcat totuşi ca stadionul Dinamo să nu se regăsească, în ceasul al 12-lea, pe lista celor 4 stadioane ce vor fi refăcute pentru EURO 2020. Cu atât mai mult cu cât este stadionul singurei echipe de prima ligă care a supravieţuit vremurilor, care există la aproape trei decenii de la epoca comunistă şi, după unii, cea mai galonată din fotbalul românesc având în vedere problemele actuale în scandalul CS Steaua/FCSB.

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663