Fotbal intern

STEAUA. Gigi confirmă FANATIK: cum i-a minţit Hamroun pe stelişti

UPDATE 17:50 /Becali a vorbit despre situaţia lui Jugurtha Hamroun şi confirmă informaţia ofertă de FANATIK.RO şi a anunţat cînd va reveni mijlocaşul în România: "El crede că pleacă şi...
25.07.2016 | 00:09
STEAUA Gigi confirma FANATIK cum ia mintit Hamroun pe stelisti

UPDATE 17:50 /Becali a vorbit despre situaţia lui Jugurtha Hamroun şi confirmă informaţia ofertă de FANATIK.RO şi a anunţat cînd va reveni mijlocaşul în România: “El crede că pleacă şi vine cînd vrea. Aşa sînt anumiţi oameni pe care nu îţi poţi pune baza în ei. Ei nu îl au pe Hristos. Noi am aflat că a mers în Elveţia ca să se vadă cu cei din Qatar, deşi a spus că a mers în Paris. El poate să plece, dar nu sub suma de 3 milioane. Dacă îl suspend nu îi mai dau salariu…dacă nu, îi dau salariu şi gata. Se întoarce în seara asta, dar nu vede Liga Campionilor. Şi ce dacă echipa e slăbită? Echipa e slăbită, dar am nişte principii şi aşa am reuşit în viaţă.

Dacă îngenunchezi la lucruri de genul ăsta nu mai poţi face nimic. Nu îl las pe Hamroun să facă ce vrea. Eu am greşit pentru că aveam o anumită concepţie şi politică. Omul care nu îl are pe Hristos nu are cuvînt. Hamroun nu va juca în meciul ăsta cu Sparta Praga, dar nu vă pot spune strategia echipei.  Ei au luat o decizie şi eu am fost de acord cu ea şi asta e”, a spus Gigi Becali.

UPDATE 15:59 / Gigi Becali a decis amenda cu care o să îl penalizeze pe Jugurtha Hamroun! – vezi detalii AICI

UPDATE, ora 15:30 /FANATIK.RO vă prezintă un episod care i-a avut în prim plan pe Jugurtha Hamroun, Nicolae Stanciu, Alexandru Chipciu şi Adrian Popa. Cei patru nu aveau o relaţie foarte bună şi nu au ezitat nici un moment să arate acest lucru – vezi aici mai multe detalii.

UPDATE, ora 14:43 / Tatăl lui Jugurtha Hamroun, care îi este şi impresar mijlocaşului, a postat o poză pe Internet în care apare alături de fotbalistul Stelei, la Zurich. Chiar această călătorie este motivul pentru care oficialii Stelei au decis să îl excludă din lot.

747715-5794918995f9cff664b7d2ea

___________________________________________

UPDATE, ora 13:10 / Viitorul lui Jugurtha Hamroun nu mai este legat de Steaua. Sursele FANATIK.RO anunţă că algerianul i-a înfuriat pe oficialii vicecampioanei după ce a plecat în Elveţia, pe ascuns, fără să aibă acordul clubului, pentru a negocia contractul cu arabii. Gigi Becali a aflat acest lucru şi a fost furios pe Hamroun.

____________________________________________

Update 11:50. FANATIK.RO a aflat noi culise în cazul Hamroun. Surse autorizate au dezvăluit informaţii incredibile despre fotbalistul Stelei. “Nimeni nu mai suporta felul lui de a fi. Colegii erau şocaţi de atitudinea sa. În martie, a cerut salariul avans pe 4 luni. Gigi Becali i-a dat banii, el e singurul plătit la zi! Acum, forţează mîna să plece în Qatar. La Steaua are 10.000 de euro pe lună, dar el visează la un salariu de peste 500.000 de euro pe an! Cînd a fost întrebat ce probleme personale are, a spus că poate vrea să se plimbe prin Paris şi că nu e treaba altora. Nu e la prima abatere de acest gen. Şi cu Karabukspor a făcut la fel! Şi acum se judecă turcii cu el pentru că a plecat într-un mod asemănător“, susţin sursele noastre!

––––––––––––––––––––––––––––––––

Steaua a anunţat în urmă cu cîteva momente că nu se va baza pe Hamroun în meciul cu Sparta Praga, din Liga Campionilor.

“Hamroun, exclus din lot pentru meciul cu Sparta! FC Steaua Bucureşti anunţă că Jugurtha Hamroun nu va face parte din lotul echipei pentru partida din turul III preliminar al UEFA Champions League cu AC Sparta Praha, care se va disputa marţi, 26 iulie, în Cehia.

Acesta a informat antrenorul şi directorul sportiv al echipei că nu se va prezenta la antrenamentul echipei de duminică, exprimîndu-şi intenţia de a părăsi ţara pentru a rezolva probleme personale. Deşi i s-a adus la cunostinţă faptul că neprezentarea aduce de la sine amenda maximă prevazută de Regulamentul Intern, acesta a decis să nu se prezinte la antrenamentul tactic dinaintea partidei cu AC Sparta Praha, cea mai importantă a sezonului pentru clubul nostru. FC STEAUA BUCUREŞTI”, se arată în comunicatul oficial.