News

BREAKING NEWS. Marcel Toader a murit. Afaceristul a făcut un infarct când se afla la masă

03.08.2019 | 18:50
BREAKING NEWS Marcel Toader a murit Afaceristul a facut un infarct cand se afla la masa
A murit Marcel Toader, fostul soț al Mariei Constantin și al Gabrielei Cristea. Avea 56 de ani. Sursa foto: a1.ro

Doliu în lumea showbiz-ului românesc. A murit Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea și Mariei Constantin. Potrivit unor surse citate de Antena 3, decesul s-ar fi produs în urma unui stop cardio-respirator.

Aceleași surse suțin că omul de afaceri în vârstă de 56 de ani se afla la masă, moment în care s-a prăbușit, pur și simplu, medicii nemaiputând face nimic pentru a-i salva viața. Timp de aproximativ o oră a fost resuscitat Marcel Toader de medici, chiar în locuința omului de afaceri. Din păcate n-a mai fost salvat.

Marcel Toader a murit! N-a acuzat niciodată probleme de sănătate

Marcel Toader n-a acuzat niciodată probleme de sănătate, nefiind în vreun moment bolnav. Din acest motiv, șocul este cu atât mai mare pentru familie și apropiați. Înainte de a păși spre afaceri și de a fii o prezentă constantă la emisiunile TV, Marcel Toader a jucat rugby de performanță, evulând pentru naționala de rugby a României.

Marcel Toader a fost căsătorit de 6 ori. Prima lui soție a fost o franțuzoaică, apoi s-a căsătorit cu jucătoarea de tenis Cătălina Cristea.

A urmat cântăreața Ana Maria Ferentz, Diana Ghebu, vedeta TV Gabriela Cristea și Maria Constantin. De-a lungul timpului, o parte din aceste femei l-au acuzat pe Marcel Toader de violență domestică.

Tags: