News

BREAKING NEWS. S-au găsit noi probe de sânge în casa lui Gheorghe Dincă. Acesta ar aparține Luizei Melencu

31.08.2019 | 08:32
BREAKING NEWS Sau gasit noi probe de sange in casa lui Gheorghe Dinca Acesta ar apartine Luizei Melencu

După o lună de căutări și incertitudini la Caracal, criminaliștii par să fie cât mai aproape de rezolvarea cazului Luiza Melencu, tânăra dispărută pe 14 aprilie, despre care se spune că ar fi fost răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă. S-au găsit noi probe în casa psihopatului. Urmele de sânge ar aparține fetei de 18 ani, despre care părinții nu mai știu nimic dinainte de Paște.

Probe de sânge noi în casa lui Dincă – surse din anchetă spun că ar fi ale Luizei

Conform unor surse din interiorul anchetei, probele de sânge găsite recent în casa lui Gheorghe Dincă ar aparține Luizei Melencu, scrie digi24.ro. Mai exact, este vorba despre trei pete de sânge care au fost găsite în casa fostului mecanic auto, iar respectivele urme ar fi ale tinerei din Dioști.

Ancheta continuă cu multe semne de întrebare, căci nici până la această oră, niciun organ de anchetă nu poate confirma 100% moartea celor două tinere. S-a vorbit în ultima vreme și despre o a treia posibilă victimă, iar criminaliștii sunt de părere că Dincă ar avea un istoric de crime în serie destul de stufos.

casa lui gheorghe dincă în imagine luiza melencu
Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie 2019. Sursa foto:

Gheorghe Dincă, cel mai mare criminal în serie din istoria criminalității românești?

În urmă cu mai bine de o săptămână, procurorii au găsit  niște oase, într-un sac, la marginea unei păduri din Caracal. Despre acele fragmente osoase s-a spus că ar fi ale Luizei, însă în urma analizei de laborator de la INML nu s-a putut specifica exact un profil genetic, deci nu se știe cui aparțin acele resturi umane.

Cazul Caracal ține de mai bine de o lună trează atenția presei și a publicului din România. Dacă se confirmă crimele comise de Dincă și faptul că tinerele nu ar fi singurele sale victime, am putea asista la cel mai grav caz de crime în serie din istoria criminalității românești.