Fotbal international

Brescia a renunţat la starul Mario Balotelli! Atacantul a întârziat zece zile la reunirea lotului după pandemie

06.06.2020 | 12:57
Brescia a renuntat la starul Mario Balotelli Atacantul a intarziat zece zile la reunirea lotului dupa pandemie
ADVERTISEMENT

Cu doar o săptămână înainte ca Serie A să reia calendarul competiţional întrerupt de pandemia de coronavirus în luna martie, în fotbalul italian se produce un divorţ de răsunet.

Brescia a decis să renunţe la starul Mario Balotelli

Deşi se află pe ultimul loc şi ar fi avut mare nevoie de serviciile unui jucător cu un asemenea potenţial, Brescia a renunţat la starul Mario Balotelli şi va încerca să caute miracolul salvării cu lotul pe care îl are la dispoziţie.

ADVERTISEMENT

Patronul clubului, fost ani de zile la Cagliari, Massimo Cellini, nu a mai suportat indisciplina internaţionalul italian de origini ghaneze şi a transmis avocaţilor acestuia că i-a fost reziliat contractul.

A venit cu mult peste termenul fixat la pregătiri

Motivul care a dus la luarea acestei decizii a fost provocat de întârzierea la reunirea lotului după pandemie cu nu mai puţin de zece zile, act considerat de neiertat de către Cellino.

ADVERTISEMENT

Mario Balotelli ajunsese la Brescia în vara anului trecut, venind din Franţa, unde jucase o scurtă perioadă la Olympique Marseille. Balotelli avea încheiat contract cu Brescia până în vara lui 2022, însă repetatele sale acte de indisciplină i-au atras în cele din urmă rezilierea contractului.

A jucat 19 partide în tricoul Bresciei

Balotelli a jucat în 19 partide din actualul sezon, din care au mai rămas de disputat 12 etape şi a marcat cinci goluri, extrem de puţin faţă de aşteptările conducerii şi ale suporterilor.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de culoare este recunoscut penntru problemele sale de comportament, care au anulat în mare măsură valoarea sportivă incontestabilă peste tot pe unde a fost.

A trecut pe la multe cluburi de top din Europa

Nici măcar faptul că i-a fost încredinţată banderola de căpitan la Brescia nu a reuşit să îl responsabilizeze mai mult pe capriciosul atacant.

ADVERTISEMENT

Mario Balotelli a trecut prin cariera sa pe la mai multe cluburi de top: Inter, Manchester City, Milan, Liverpool şi peste tot a creat probleme. În ultimii trei ani înainte de a intra în stolul rândunelelor la Brescia a activat în Hexagon, cea mai mare parte la Nice, apoi la Marseille.

ADVERTISEMENT