Sport

Brest – CSM Bucureşti 26-33, în etapa a 2-a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. ”Tigroaicele”, victorie la pas. Video

CSM București nu a avut nici cea mai mică problemă în a se impune în meciul cu Brest, scor 33-26, în etapa a 2-a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin.
18.09.2022 | 18:16
Brest  CSM Bucuresti 2633 in etapa a 2a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin Tigroaicele victorie la pas Video
Brest - CSM Bucureşti Live stream ora 17:00 în etapa a 2-a din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Foto: CSM Bucureşti Facebook
ADVERTISEMENT
18-09-2022
14:00

Brest - CSM București 26-33

Vezi aici cele mai importante momente

Final de meci – CSM București obține un succes categoric pe terenul lui Brest, scor 33-26, și are maxim de puncte în Grupa A.

ga

Min. 50 – Elevele lui Adi Vasile își măresc avantajul și e greu de crezut că mai pot scăpa victoria. Scor 22-28.

Min. 40 – CSM București continuă să facă un meci bun și nu permite adversarului să se apropie. Scor: 18-22.

Min. 30 – ”Tigroaicele” încheie prima repriză în forță și au un avantaj de 4 goluri. Scor: 13-17.

Min. 20 – CSM București a început să ridice nivelul de joc și asta se vede și pe tabela de marcaj. Scor: 8-11.

Min. 10 – Întâlnirea începe sub semnul echilibrului. Scor: 5-5.

Min. 1 – A început meciul.

Meciul Brest – CSM Bucureşti are loc duminică, 18 septembrie, de la ora 17:00, în cadrul etapei a 2-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. În runda inaugurală tigroaicele au avut dificultăţi serioase în a se impune pe teren propriu cu 30-28 în faţa slovenelor de la Krim Ljublajna în timp ce Brest Bretagne a pornit cu stângul, eşec la şapte goluri pe terenul deţinătoarei trofeului, Vipers Kristiansand, în Norvegia.

Unde se joacă meciul Brest – CSM Bucureşti

Întâlnirea Brest Bretagne – CSM Bucureşti se dispută duminică, 18 septembrie, de la ora 17:00, în Brest Arena, capacitate 4077 de locuri pentru handbal, 5000 pentru baschet şi 6000 pentru concerte. Aici au avut loc partide de la CM de handbal masculin 2017 şi CE de handbal feminin în 2018.

ADVERTISEMENT

Atmosfera creată de suporteri este una destul de apăsătoare pentru echipele vizitatoare, handbalul prinzând foarte bine în acest al doilea oraş al Bretagnei după Rennes. Clubul este unul foarte tânăr, are numai 18 ani de la fondare, dar deja reprezintă o forţă în handbalul francez.

Cine transmite la TV partida Brest – CSM Bucureşti

Partida Brest – CSM Bucureşti se joacă duminică, 18 septembrie, de la ora 17:00, în Brest Arena din localitatea bretonă, în etapa a 2-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin şi este transmisă pe micile ecrane pe canalele Digi Sport, Orange Sport şi Prima Sport. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în  format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

CSM  Bucureşti a fost aproape de  a nu putea efectua deplasarea pe calea aerului în Franţa, plecând cu o întârziere de 24 de ore, dar acest lucru nici nu mai contează, pentru că important este faptul că a putut pleca. În Franţa a început vineri o amplă grevă în sistemul de trafic aerian şi existau reale temeri că echipa nu va avea cum să ajungă la meci. “Tigroaicele” au ajuns la 5 dimineața în ziua meciului!

Cine este Brest Bretagne Handball

Adversara CSM-ului din Bucureşti, gruparea franceză Brest Bretagne Handball, s-a născut ca şi club în 2004, deci este foarte tânără ca ani de existenţă. Cu toate acestea a avut un progres incredibil, devenind repede o forţă pe plan intern şi apoi în Europa. Este campioană a Franţei în 2012 şi 2021 şi a cucerit de trei ori Cupa Franţei. În 2021 a jucat finala Ligii Campionilor, pierdută în faţa lui Vipers Kristiansand.

ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei este Pablo Morel. Din lotul de anul trecut două jucătoare şi-au încheiat cariera, patru plecând de la echipă iar una este interul Kaliadatou Niakate, care evoluează acum pentru CSM Bucureşti! În schimb a venit de la Rapid portarul Julie Foggea. Vedetele echipei sunt muntenegreanca Grbic, fostă la CSM şi norvegianca Fauske.

Cote la pariuri la jocul Brest – CSM Bucureşti

Pentru casele de pariuri echipa franceză este greu de îngenuncheat în propria sală şi prin urmare pleacă favorită în această partidă, cu o cotă de 1,75 la victorie, faţă de 2,90 cât au primit Cristina Neagu şi compania. Astfel că un pariu şansă dublă X2 are cotă foarte bună, 1,90. Nici varianta 1X nu este rea, cota fiind de 1,50.

ADVERTISEMENT

Pentru CSM acest meci ar trebui să reprezinte şi o încercare de a mai echilibra bilanţul meciurilor directe. Care e drept că sunt doar două, în 2021m dar ambele s-au terminat prost pentru echipa pregătită în continuare de Adi Vasile, cu eşecuri: 24-21 la Brest şi 30-29 în capitala României.

ADVERTISEMENT