News

Brian May, „aproape de moarte” după ce a suferit un atac de cord! Cum se simte legendarul chitarist al trupei Queen

25.05.2020 | 17:09
Brian May aproape de moarte dupa ce a suferit un atac de cord Cum se simte legendarul chitarist al trupei Queen
ADVERTISEMENT

Fanii trupei Queen au tras o sperietură zdravănă după ce Brian May, nimeni altul decât chitaristul legendarei trupe din Marea Britanie a ajuns de urgență la spital în urma unui atac de cord suferit luna trecută. Din fericire, acum este în afara oricărui pericol, însă nu ezită să recunoască faptul că a fost „foarte aproape de moarte”.

Brian May, operat de urgență după ce a suferit un atac de cord

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, îndrăgitul muzician în vârstă de 72 de ani a dezvăluit întregul șir de evenimente care au dus la spitalizarea sa de urgență. Totul a început odată cu o ruptură musculară suferită în timp ce muncea în grădină, iar de aici și până la o tragedie în toată regula a mai fost doar un pas.

ADVERTISEMENT

Brusc, a început să acuze dureri din ce în ce mai puternice la nivelul pieptului, iar după 40 de minute, când a realizat că situația este cât se poate de gravă, a decis să contacteze medicul, care i-a recomandat să meargă la spital pentru investigații amănunțite.

Ulterior, i-au fost montate trei stenturi, iar recuperarea a decurs bine, așa că așteaptă cu nerăbdare sfârșitul pandemiei de coronavirus. Nu de alta, dar își dorește să revină cât mai repede pe scenă, alături de colegii de trupă.

ADVERTISEMENT

Bryan May a povestit întreg calvarul prin care a trecut în ultima perioadă

Nu-mi venea să cred cât de mari erau durerile. După investigaţiile medicale, am descoperit că de vină era nervul sciatic, de-asta ajunsesem să simt de parcă aveam o şurubelniţă înfiptă în spate tot timpul…

După ce am rezolvat această problemă, povestea a devenit, însă, bizară. Şi recunosc că am fost şocat de ceea ce am descoperit, pentru că credeam că sunt sănătos. Am tensiune bună, merg cu bicicleta, am o dietă echilibrată.

ADVERTISEMENT

Şi cu toate acestea, în mijlocul întregii aventuri cu durerea de spate, am avut un mic infarct. Am simţit vreo 40 de minute durere în piept, amorţeală în mâini şi am transpirat.

Şi m-am gândit că s-ar putea să fie un infarct. Pe scurt, minunatul meu doctor m-a dus chiar el la spital ca să-mi facă o angiogramă. Am ieşit din spital cu o inimă puternică.

ADVERTISEMENT

Aşadar, cred că pentru o bună perioadă voi fi într-o formă excelentă. Iar dacă nu va fi aşa, îmi voi face o altă aniogramă!”, a scris Brian May pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT