Fotbal intern

Oltenii, la mare căutare! Rotaru are pe masă o ofertă de 700.000 €

Jucătorii lui Mihai Rotaru sunt la mare căutare. La finalul sezonului patronul echipei din Bănie trebuie să dea un răspuns bulgarilor de la Ludogoreţ la oferta pentru unul dintre fotbaliştii săi de bază.
08.03.2018 | 19:29
Oltenii la mare cautare Rotaru are pe masa o oferta de 700000 E
ADVERTISEMENT

Patronul formaţiei CS Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, este pe cale să facă o nouă afacere prin vânzarea de jucători. Parcursul excelent din sezonul regulat, care a dus la finalul acestuia echipa din Bănie pe locul trei în clasamentul Ligii 1 Betano,  a făcut ca fotbaliştii craioveni să intre în vizorul formaţiilor din străinătate.

Oltenii s-au calificat şi în semifinalele Cupei României, după ce au învins cu scorul de 1-0 Dinamo, iar cota lor este în creştere. După ce Rotaru i-a vândut în străinătate pe Vătăjelu şi pe Andrei Ivan, iar pe Andrei Vlad la FCSB, finanţatorul oltenilor are pe masă o ofertă de transfer şi pentru Marius Briceag. Propunerea respectivă este venită de la Ludogoreţ. FANATIK.RO a scris acum o lună despre acest posibil transfer (vezi detalii)

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat că oferta pe care Mihai Rotaru a primit-o de la Ludogoreţ este în valoare de 700.000 de euro, iar finanţatorul echipei din Bănie le va da răspunsul bulgarilor după finalul campionatului. Fundaşul stânga al oltenilor a fost în sezonul regulat unul dintre jucătorii de bază ai lui Devis Mangia.  Marius Briceag a fost transferat la Craiova de la Vâlcea în 2015, în schimbul sumei de 100.000 de euro. La vremea respectivă jucătorul oltenilor primise o ofertă tentantă şi de la Dinamo.

În 2015 a semnat pentru 2.000 de euro pe lună!

Marius Briceag a semnat în 2015 un contract pentru o perioadă de patru sezoane cu gruparea din Bănie, urmând ca în primul an de angajament fundaşul stânga să câştige 2.000 de euro pe lună. Ulterior, salariul său creşte progresiv, iar în ultimul an fotbalistul trebuie să primească 6.000 de euro lunar. Însă acesta are stipulat în înţelegerea cu echipa din Bănie şi plata unor bonusuri financiare. 

ADVERTISEMENT

Fundaşul stânga al oltenilor are de încasat prime atât din postura de titular, dar şi atunci când este rezervă. Totodată el va fi renumerat şi în cazul în care CS Universitatea Craiova ajunge în grupele Ligii Campionilor sau în grupele Europa League. Dacă în cele din urmă va semna cu Ludogoreţ, Marius Briceag o să devină coleg cu internaţionalii Moţi şi Keşeru.

630.000 de euro este valoarea pe care o are Marius Briceag pe transfermarkt.com