Premier League

Brighton a anunțat când va reveni Florin Andone pe teren: ”Muncește mult pentru a se recupera”

09.11.2020 | 14:53
Brighton a anuntat cand va reveni Florin Andone pe teren Munceste mult pentru a se recupera
ADVERTISEMENT

Echipa jucătorului român a spus că Florin Andone se va întoarce pe gazon la începutul lui 2021. Până atunci, fotbalistul trage tare pentru a se recupera după accidentarea suferită pe 14 iunie. 

Graham Potter, managerul celor de la Brighton, a spus că vârful Florin Andone încă nu și-a revenit după accidentarea suferită: „Îl așteptăm la începutul anului viitor. Muncește mult pentru a se recupera cât mai repede, dar a trecut printr-o operație dificilă”.

ADVERTISEMENT

În cele opt luni petrecute în Turcia , la Galatasaray, fotbalistul român a stat mai mult în spital. El a avut parte de două accidentări urâte, amândouă au fost la genunchiul drept.

În 2021 va reveni Andone pe teren

Pe data de 9 noiembrie, după ce a fost accidentat de Junior Morais (Gaziantep), a suferit prima operație. Românul a primit diagnosticul de ruptură a ligamentului colateral intern, cu leziune parțială a ligamentului încrucișat anterior. Jucătorul a fost nevoit să stea patru luni. Andone a jucat următoarea partidă pe 1 martie.

ADVERTISEMENT

Pe 14 iunie, portarul celor de la Rizespor (Tarık Çetin) a aterizat pe piciorul românului. Pentru Andone a fost a doua intervenție chirurgicală pentru o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și a celui colateral medial. Atunci, perioada de împrumut la Galata se încheia. Andone a revenit la Brighton.

Zilele acestea, românul a publicat patru poze în echipamentul actualei sale echipe. Fotbalistul era binedispus. Suporterii alb-albaștrilor și jurnaliștii locali au crezut că jucătorul se va întoarce pe teren. Managerul lui Brighton a spus că mai e ceva timp până la revenirea lui Andone.

ADVERTISEMENT

”A trecut printr-o operație dificilă”

„Îl așteptăm la începutul anului viitor. Muncește mult pentru a se recupera cât mai repede, dar a trecut printr-o operație dificilă și nu poate juca mai devreme de șase luni. Trebuie să avem răbdare cu el pentru a fi siguri că totul va fi bine când se va întoarce”, a spus Graham Potter, la sfârșitul săptămânii trecute.

2,6 milioane de euro încasează Florin Andone pe an la actuala sa echipă. 3 ani de contract mai are românul cu formația din Premier League. Andone este cotat la 2,8 milioane de euro pe site-urile de specialitate. El va avea concurență la Brighton. Englezii au luat un vârf cu 16 reușite în naționala Angliei.

ADVERTISEMENT

Andone a evoluat de-a lungul carierei sale la CD Castellon, Villarreal B, Atletico Baleares, Cordoba, Deportivo La Coruña, Brighton și Galatasaray. Chiar dacă nu va fi pe teren în mare parte din actualul sezon, atacantul român se află în planurile de viitor ale actualei sale echipe.

ADVERTISEMENT
Tags: