Premier League

Brighton-Liverpool 0-1 în Premier League. “Cormoranii”, victorie chinuită

12.01.2019 | 18:55
BrightonLiverpool 01 in Premier League Cormoranii victorie chinuita

Brighton – Liverpool 0-1 s-a jucat în etapa a 22-a din Premier League. Mohamed Salah a marcat singurul gol al “cormoranilor” din penalty. Florin Andone a început meciul pe banca de rezervă şi a intrat în minutul 66. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 50 / GOOOOOL Liverpool! Mohamed Salah a marcat din penalty.

UPDATE, ora 17:00 / A început meciul Brighton – Liverpool.


În ierarhia din Premier League FC Liverpool este lider, cu 54 de puncte, patru peste campioana ediţiei precedente, Manchester City, dar a pierdut aura invincibilităţii chiar pe terenul cetăţenilor, cedând cu 2-1. Brighton pare a fi o echipă care nu ar putea avea probleme cu menţinerea în primul eşalon, având 26 de puncte şi ocupând locul 13, la zece lungimi în faţa primului loc retrogradabil, pe care se află Southampton. Partida Brighton – FC Liverpool se joacă sâmbătă, 12 ianuarie, de la ora 17:00, pe stadionul Amex, în cadrul etapei cu numărul 22 în Premier League. Jocul va putea fi vizionat în direct, în exclusivitate în România pe programul Eurosport 1. Aveţi şi posibilitatea de a urmări partida în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Brighton – FC Liverpool Live Stream Online la TV Eurosport

Pentru acest meci antrenorul liderului, Jurgen Klopp, nu poate conta pe serviciile mai multor jucători. Oxlade-Chamberlain este accidentatul cu cele mai vechi state de serviciu, dar au declarat forfait şi fundaşii Gomez, Lovren şi Matip, în timp ce Henderson şi Lallana au şanse mici să se refacă. Liverpool are un lot valoros, dar aceste absenţe în apărare îi pot crea probleme. De la gazde pierderile importante sunt portarul australian Ryan, plecat la Cupa Asiei şi columbianul Izquerdo. Sezonul trecut The Reds au dat recital la Brighton, câştigând cu 5-1, dar acum în tur, pe Anfield Road, au învins doar cu 1-0.

Premier League LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Până acum, în trei meciuri de campionat, unul de Cupa Angliei şi altul de Cupa Ligii, Brighton nu a reuşit niciodată să evite eşecul. Însă, vine după patru rezultate excelente, iar Liverpool după două eşecuri consecutive, la City şi în Cupă, la Wolverhampton. Cu toate acestea cotele la pariuri sunt extrem de scăzute pentru succesul cormoranilor, care au 1,32, în timp ce o surpriză, adică succesul gazdelor, atinge 10,50. Egalul are 5,80. Varianta câştigă Liverpool şi se marchează minim două goluri în meci, destul de plauzibilă, are cotă de 1,45.

Brighton - FC Liverpool. În tur a fost doar 1-0 pentru cormorani. În imagine, Sadio Mane (tricou roşu) în luptă cu apărătorii lui Brighton
Brighton – FC Liverpool. În tur a fost doar 1-0 pentru cormorani. În imagine, Sadio Mane (tricou roşu) în luptă cu apărătorii lui Brighton