Brighton i-a decis viitorul lui Florin Andone: ”Recuperarea lui decurge bine”

Traian Terzian   
în Premier League
09/10/2020, 10:57
Brighton i-a decis viitorul lui Florin Andone: ”Recuperarea lui decurge bine”
Oficialii clubului Brighton & Hove Albion i-au decis viitorul atacantului Florin Andone, care mai are contract până în vara anului 2023. Sursă foto: Hepta

Oficialii clubului Brighton & Hove Albion i-au decis viitorul atacantului Florin Andone, care mai are contract până în vara anului 2023.

Internaționalul român a revenit în această vară la formația din Premier League după împrumutul la Galatasaray Istanbul.

Din nefericire, Andone a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat la mijlocul lunii iunie și nu va mai putea evolua în acest an.

Viitorul lui Florin Andone a fost decis de Brighton

Deși ratează mare parte din sezonul 2020-2021, Florin Andone intră în continuare în planurile de viitor ale oficialilor de la Brighton și este așteptat să revină pe teren la începutul anului 2021.

”Florin a suferit o accidentare urâtă în timp ce era împrumutat la Galatasaray, iar o astfel de leziune te ține în afara terenului șase luni. Probabil îl vom vedea jucând în a doua jumăîtate a sezonului, spre sfârșitul lui ianuarie sau începutul lui februarie”, a declarat Dan Asworth, directorul tehnic al celor de la Brighton.

”Andone poate juca un rol important în partea a doua a sezonului. Este un atacant bun, cu experiență, dar trebuie să fim atenți cu recuperarea sa. Nu am o dată exactă pentru revenirea lui, dar sperăm să ne ajute anul viitor”, a mai spus Asworth, conform Sussex Express.

Florin Andone, în vârstă de 28 de ani, se află în recuperare după accidentarea gravă suferită în Turcia, când s-a izbit de portarul advers, suferind o ruptură a ligamentului încrucişat de la genunchi. Atacantul a ratat meciul decisiv al naționalei cu Islanda.

Chiar dacă Florin Andone nu mai joacă în 2020, unii suporteri încă au speranțe în vârful român. Deși au existat și comentarii critice la adresa atacantului, majoritatea fanilor englezi încă speră ca atacantul să mai evolueze pentru echipa lor și să devină marcatorul la care visau atunci când l-au adus de la Deportivo La Coruna.

”Cred că dacă Andone își revine din punct de vedere fizic și va fi antrenat de Potter și educat din punct de vedere al temperamentului, el va putea să aducă un mare plus liniei noastre de atac. Are viteză și știe să o bage în poartă”, a comentat un fan.

Închide ×