Life

Brigitte divorțează de Florin Pastramă! „Am trăit trei ani de zile în mocirlă”

Brigitte Pastramă a decis să divorțeze de soțul ei după trei ani de mariaj. Vedeta a dat primele declarații despre separare și despre motivele care au făcut-o să ia această decizie.
03.06.2022 | 00:24
Brigitte divorteaza de Florin Pastrama Am trait trei ani de zile in mocirla
Brigitte Sfăt divorțează. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Antena Stars
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă divorțează! Vedeta a declarat că vrea să aibă o viață liniștită și pentru că acest lucru nu era posibil alături de soțul ei, au decis să divorțeze.

Brigitte Pastramă divorțează de Florin Pastramă

După trei ani în care și-au fost alături unul altuia la bine și la rău, Brigitte și Florin Pastramă au decis să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta TV a dat mai multe detalii despre divorțul dintre ea și Florin Pastramă. Aceasta a declarat că divorțul va avea loc la notar, fără prea multe bătăi de cap, mai ales pentru că ei doi nu au ce să împartă.

Brigitte Pastramă a declarat că s-a săturat să trăiască mereu în scandal și chiar a precizat că a trăit „în mocirlă” în ultimii trei ani de zile, atât cât a durat mariajul cu Florin Pastramă.

ADVERTISEMENT

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă, o sa divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, a spus Brigitte Sfăt, pentru Click.

Brigitte și Florin Pastramă
Brigitte Pastramă divorțează de Florin Pastramă. Foto Colaj Fanatik / Facebook

Brigitte a vorbit despre problemele din relația ei

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut la emisiunea TV Ferma vedetelor, iar de acolo au rămas împreună.

ADVERTISEMENT

La doar patru luni de relație, aceștia au decis să se căsătorească, dar iată că fericirea lor a durat doar trei ani, deoarece acum au decis să divorțeze.

Brigitte Pastramă a vorbit în trecut despre problemele din relația sa și a recunoscut că Florin Pastramă are reacții foarte violente.

ADVERTISEMENT

Totuși, aceasta a decis să treacă peste obstacolele din relația  lor și mărturisea că soțul ei este un bărbat extraordinar, dar care are multe probleme în familie, motiv pentru care este violent.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci.

Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, spunea Brigitte la momentul respectiv, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT