Life

Brigitte, escapadă pe litoralul românesc. Cum arată soția lui Florin Pastramă în costum de baie. Video

14.09.2020 | 23:48
Brigitte escapada pe litoralul romanesc Cum arata sotia lui Florin Pastrama in costum de baie Video
ADVERTISEMENT

Brigitte și Florin Pastramă au dat o fugă rapidă pe litoralul românesc, acolo unde și-au făcut toate poftele. Cazați la un hotel de patru stele, cei doi soți au făcut furori pe plajă, bruneta făcând senzație într-un costum de baie auriu din două piese.

Omul de afaceri nu a scăpat-o din ochi nicio secundă, vedeta fiind în centrul atenției la orice pas. Așa se face că Florin Pastramă a avut grijă să o răsfețe pe aleasa inimii sale, mai ales că a fost vorba de o mini-vacanță în doi, fără copii.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Ferma și-a etalat formele de invidiat pe litoral, afaceristul neputând trece cu vederea apariția soției sale. Florin Pastramă a avut grijă să-și dea partenera de viață cu cremă protectoare și chiar a însoțit-o în valurile mării, ca ulterior să se întindă pe șezlong.

Brigitte și Florin Pastramă, escapadă romantică la mare

Brigitte Pastramă arată impecabil la cei 43 de ani pe care-i are. Cu forme apetisante și retușuri făcute în cabinetele medicilor esteticieni, fosta soție a tenismenului Ilie Năstase este o apariție în adevăratul sens al cuvântului. Bruneta atrage toate privirile bărbaților, fiind confundată adesea cu o tânăra de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Departe de agitația orașului, Florin Pastramă s-a decis să facă câteva dezvăluiri din intimitate, totul fiind auzit în cadrul show-ului de la Antena Stars care îi are drept protagoniști. Afaceristul i-a mulțumit brunetei pentru seara „incendiară” pe care i-a oferit-o în camera de hotel.

„Îți mulțumesc pentru aseară. Acolo sunt eu bărbat, când vine seara, că ziua tot timpul mă cerți”, a spus Florin Pastramă în timp ce se îndrepta spre plajă, relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Brigitte și Florin Pastramă, escapadă romantică pe litoral
Brigitte Pastramă, în costum de baie, pe litoralul românesc. Sursa foto: captură video Youtube

Se pare că bruneta nu a fost prea încântată de remarcile făcute de afacerist, motiv pentru care i-a spus verde în față să înceteze, dar nu înainte de a se dezbrăca de haine sub privirile partenerului ei de viață.

„Încetează, că știi că nu-mi plac remarcile astea”, a fost replica lui Brigitte Pastramă la adresa soțului ei, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Vizita pe litoralul românesc nu a fost numai prilej de vacanță, ci și de cumpărături. Odată ajunsă la Constanța Brigitte Pastramă a dat iama în magazinul celebrei avocate Lizeta Haralambie, cea care le este nașă de cununie. Așa se face că vedeta a stat câteva ore bune în locație unde a probat totul felul de haine de blană.

„Eu nu cred că Brigitte a venit doar la mare. Gândul ei, pe tot drumul, a fost să ajungă cât mai repede la nașa, bineînțeles la magazinul de haine. De abia aștepta”, a spus la un moment dat Florin Pastramă în cadrul emisiunii „Brigitte și Pastramă”, de pe Antena Stars.

ADVERTISEMENT