Life

Brigitte l-a dat afară din casă pe Florin Pastramă. Dezvăluiri neștiute despre divorț

Brigitte a oferit detalii neștiute despre separarea de actualul său soț. Vedeta a dezvăluit că l-a dat afară din casă pe Florin Pastramă și că regretă anii petrecuți împreună.
03.06.2022 | 11:51
Brigitte la dat afara din casa pe Florin Pastrama Dezvaluiri nestiute despre divort
Brigitte și Florin Pastramă divorțează. Vedeta l-a dat afară din casă pe (încă) soțul său. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Brigitte a anunțat că divorțează și a vorbit despre motivele care au determinat-o să ia această decizie. Vedeta a anunțat că Florin a plecat din casa ei și nu vrea să îl mai primească înapoi.

Brigitte Pastramă, hotărâtă să divorțeze. L-a dat afară din casă pe Florin Pastramă

Prezentă la un eveniment monden din capitală, Brigitte a făcut mai multe declarații despre divorțul de Florin Pastramă. Vedeta a adus în discuție scandalurile în care a fost implicată de-a lungul celor trei ani de căsnicie. Fosta soție a lui Ilie Năstase a spus clar și răspicat că este o femeie singură.

ADVERTISEMENT

„Eu nu mai am bărbat. Pur și simplu, sunt singură. În decursul acestor 3 ani, când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. Pot să spun că decizia de a opri toate aceste lucruri vine și datorită faptului că nu îmi aparțin acele mizerii. 

Sunt un om care a muncit toată viața. Am fost de prea multe ori cu persoane care pur și simplu nu au avut ce căuta lângă mine. Vreau să tai din rădăcină și, până la urmă, am decis că este mai bine să merg în viață singură. Am făcut prea multe compromisuri”,  a spus Brigitte pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

„Florin nu mai are ce să caute în casa mea”

Cu toate că în ultimul timp, relația dintre Brigitte și Florin Pastramă părea că merge pe drumul cel bun, vedeta spune că a făcut o greșeală atunci când a decis să creadă în actualul său soț.

„În perioada asta am fost târâtă în multe procese care nu mi-au aparținut, în multe scandaluri. De câte ori am încercat să fac ceva bun, public s-a văzut altceva.

ADVERTISEMENT

Nu e ceea ce îmi doresc de la viața mea. De exemplu, mi s-a stricat frigiderul și au venit doi oameni și m-au întrebat: ‘Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla când vă târa prin parcare și vă bătea?’. 

Multă lume mă întreabă lucrul ăsta. Până la urmă, ce mi-a făcut fostul meu soț, Ilie, dar să faci așa ceva ziua, în amiaza mare, fără niciun regret, ăsta e cel mai urât lucru”, a adăugat Brigitte.

ADVERTISEMENT

Totodată, vedeta a dezvăluit că Florin Pastramă s-a mutat din casa în care locuiau împreună și că nu o să-i permită să se întoarcă.

„Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există”, a încheiat Brigitte.

ADVERTISEMENT