Life

Brigitte Macron, prima ieșire în public după crantină. Nu i-a lipsit masca de protecție

20.05.2020 | 19:49
Brigitte Macron prima iesire in public dupa crantina Nu ia lipsit masca de protectie
ADVERTISEMENT

Brigitte Macron a ieșit pentru prima dată în public după ridicarea carantinei. Prima Doamnă a Franței și-a pus masca de protecție și a vizitat spălătoria spitalului Montfermeil din Seine-Saint-Denis.

Brigitte Macron, prima ieșire după carantină

Brigitte Macron, soția președintelui Franței, Emmanuel Macron, a așteptat o săptămână înainte de a ieși din casă, după ce s-a ridicat carantina. Marți după amiază, Prima Doamnă și-a pus masca de protecție și a vizitat spălătoria spitalului Montfermeil din Seine-Saint-Denis.
Brigitte Macron a ales o ținută “all black”, cu niște jeanși skinny, care îi pun în valoare silueta de invidiat, dar fața este acoperită cu mască. Așa apare în fotografiile postate de staff-ul ei pe Instagram.
Brigitte Macron, carantină
Brigitte Macron, prima ieșire în public după crantină. sursă foto: Instagram

Brigitte Macrin a sprijinit financiar relocarea spălătoriei spitalului Montfermeil

În luna aprilie, spitalul Montfermeil din Seine-Saint-Denis și-a mutat spălătoria într-un spațiu mai mare, cu sprijinul financiar al Primei Doamne, prin fundația pe care o conduce. Acum, a mers să felicite întreaga echipă pentru ce a realizat.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, Franța a ieșit din carantină. S-au redeschis centrele comerciale, iar o parte din elevi se întoarce la școală.

Clasele vor fi limitate la 15 elevi, iar în creșe, grupele vor fi de 10 copii. Măștile sunt intezise în grădinițe și nu sunt recomandate elevilor din ciclul primar, în schimb, sunt obligatorii pentru profesori.

ADVERTISEMENT

Întoarcerea la școală se va face treptat, pe bază de voluntariat. Părinții sunt cei care vor decide dacă cei mici pot merge sau nu la școală. O altă veste bună pentru francezi este că au scăpat și de declarația pe propria răspundere.

Acest lucru se aplică doar dacă circulă pe o rază de 100 de kilometri în jurul localității de rședință. Pentru distanțe mai lungi, trebuie să aibă declarația.

ADVERTISEMENT