Life

Brigitte, mesaj cu subînțeles pentru Florin Pastramă, după anunțul divorțului. “Voi vă hrăniți cu nădejdi înșelătoare”

Brigitte a postat un mesaj cu subînțeles la adresa lui Florin Pastramă, în urmă cu câteva ore. Vedeta a anunțat divorțul de soțul ei la începutul lunii iunie.
30.06.2022 | 12:17
Brigitte mesaj cu subinteles pentru Florin Pastrama dupa anuntul divortului Voi va hraniti cu nadejdi inselatoare
Brigitte, mesaj cu subînțeles pentru Florin Pastramă. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Brigitte a postat un mesaj neașteptat la adresa soțului ei, Florin Pastramă, după ce au anunțat recent divorțul. Vedeta a dezvăluit că a fost părăsită de partenerul ei de viață, acesta fiind motivul despărțirii.

Brigitte, mesaj cu subînțeles la adresa lui Florin Pastramă

Vedeta a ales să posteze o pildă ca mesaj adresat soțului ei, la scurt timp după ce a dezvăluit că acesta a părăsit-o.

ADVERTISEMENT

Deși nu l-a etichetat pe soțul ei în postare, Brigitte dat de înțeles că despre el este mesajul respectiv.

“Dar iată că voi vă hrăniți cu nădejdi înșelătoare, care nu slujesc la nimic. Cum? Furați, ucideți, preacurviți, jurați strâmb, aduceți tâmâie lui Baal, mergeți după alți dumnezei pe care nu-i cunoașteți…

ADVERTISEMENT

Și apoi veniți să vă înfățișați înaintea Mea, în Casă această peste care este chemat Numele Meu, și ziceți: ‘Suntem izbăviți!’, că iarăși să faceți toate aceste urâciuni! Este Casă această, peste care este chemat Numele Meu, o peșteră de tâlhari înaintea voastră? Eu însumi văd lucrul acesta, zice Domnul.

Tu ești prea drept, Doamne, că să mă cert cu Ține; vreau totuși să Te întreb asupra orânduirilor Tale. Pentru ce propășește calea celor răi și toți mișeii trăiesc în pace.”, este mesajul postat de Brigitte pe rețelele sociale, în această dimineață.

ADVERTISEMENT
Brigitte
Brigitte, mesaj la adresa lui Florin Pastramă. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Brigitte, despre motivul pentru care a fost părăsită

La începutul lunii iunie, Brigitte a anunțat că ea și Florin Pastramă urmează să divorțeze, iar recent a dezvăluit că a fost părăsită de soțul ei.

După ce a anunțat divorțul bruneta s-a gândit mai bine și a decis să-i acorde lui Florin Pastramă încă o șansă. Timp de câteva zile, totul a mers bine între ei.

ADVERTISEMENT

Seara trecută, Brigitte a spus că, deși ea a ales să-l ierte, bărbatul a ales să o părăsească, notează spynews.ro.

Florin Pastramă ar fi părăsit-o pe fosta concurentă de la Ferma vedetelor chiar înainte de a împlini tei ani de căsnicie din cauza faptului că ar fi purtat o ținută provocatoare atunci când s-a întâlnit cu tatăl copilului ei într-un centru comercial din București.

“Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc.

Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem(…). Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul.

Deci ceea ce au unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la Mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum.

Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?”, a scris vedeta în mediul online.

ADVERTISEMENT