Brigitte Năstase divortează de Ilie Năstase! Începe lupta pentru avere!

Filon Stan   
in Cele mai citite
08/02/2018, 14:50
Brigitte Năstase divortează de Ilie Năstase! Începe lupta pentru avere!

Brigitte Năstase şi-a făcut un cadou ciudat de ziua ei! Bruneta a înaintat divorţul de Ilie Năstase! Soţia marelui tenismen a introdus cererea la judecătorie, la câteva zile după ce a fost surprinsă în compania unui alt bărbat.

Săptămâna trecută, Ilie Năstase ar fi intrat fără ştirea soţiei sale în apartamentul pe care ea îl deţine în zona de Nord a Bucureştiului. Brigitte susţine că Năstase i-ar fi sustras acte importante iar lucrul acesta a pus capac căsniciei lor, scrie Clik.ro. Astfel, bruneta a luat cea mai importantă decizie chiar de ziua ei. A introdus acţiunea de divorţ la Judecătoria Sectorului 1 şi va începe războiul pentru avere.

Brigitte Năstase vrea să divorţeze de Ilie Năstase! Actele au fost depuse!

Cei doi au împărţit bune şi rele timp de 8 ani! Îl tot ameninţa pe fostul mare tenismen de vreo doi ani de zile după ce l-a prins că a înşelat-o cu amanta Cici, a jignit-o, a ameninţat-o şi i-a făcut viaţa un calvar, iată că timişoreanca a hotărât să nu mai amâne această decizie. Divorţul nu va fi pe cale amiabilă, la notar, aşa cum mulţi se aşteptau ci la tribunal, întrucât au de împărţit apartamente, maşini, afaceri şi foarte mulţi bani.

„M-am săturat să trăiesc aşa. Ieri, de ziua mea, am fost foarte supărată. A fost o zi neagră pentru mine, am fost într-o depresie cruntă. Am hotărât să iau cea mai bună decizie pentru viaţa mea. Vreau să am pace şi linişte!”, a declarat Brigitte Năstase pentru click.ro.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.