Life

Brigitte Pastramă a ajuns la spital după calvarul prin care a făcut-o să treacă fiul ei: „Sunt pe perfuzii”

24.06.2020 | 14:17
Brigitte Pastrama a ajuns la spital dupa calvarul prin care a facuto sa treaca fiul ei Sunt pe perfuzii
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă a ajuns la spital după tot scandalul în care a implicat-o fiul ei în vârstă de 19 ani, Robert Sfăt, despre care chiar bruneta spunea că nu poate fi controlat atunci când consumă droguri.

Brigitte Pastramă a ajuns la spital

Vedeta ar fi fost agresată de prietenii fiului ei, iar Robert i-a furat mașina luni, 22 iunie, fapt pentru care soția lui Florin Pastramă a fost nevoită să cheme Poliția.

ADVERTISEMENT

De atunci au trecut aproape 48 de ore, însă stresul nu a dispărut, iar Brigitte a cedat în cele din urmă, fiind nevoită să fie asistată de medici.

Fosta concurentă de la Ferma a ajuns în cele din urmă la spital, unde i s-au administrat perfuzii pentru a fi repusă pe picioare.

ADVERTISEMENT

„Nu au cum să înțeleagă câtă durere e în sufletul unei mame singure”

Scandalul a culminat cu declarațiile făcute aseară de fiul ei, într-un reportaj pentru emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1, în care a spus că, dimpotrivă, persoana violentă a fost mama lui și nu el împreună cu prietenii cu care se distra.

Situația aceasta i-a venit de hac, iar Brigitte spune că toată mediatizarea cazului i-a făcut rău fizic, nu doar psihic.

ADVERTISEMENT

„Astăzi am ajuns în perfuzii, la spital….și totul datorită presiunilor mediatice intense, care nu au cum să înțeleagă câtă durere e în sufletul unei mame singure, care muncește până la epuizare să își plătească creditele”, a mărturisit Brigitte Pastramă.

„Care atunci când se trezește o doare carnea pe ea de oboseală și surmenare și care ajunge batjocorită și umilită de niște indivizi primiți de «prietenii» fiului, agresată și verbal, și fizic când încearcă să înțeleagă de ce au ajuns acele persoane în casa ei… și mai îi este distrusă și mașina firmei, la care încă mai plătește rate”, a adăugat fosta soție a tenismenului Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT