Brigitte Pastramă a ajuns de urgență la spital după operația pe care a suferit-o în această vară. Vedeta a mâncat un aliment interzis în dieta sa, iar acesta i-a făcut rău.
În urma unor investigații mai amănunțite, medicii i-au spus vedetei că i s-a dereglat o glandă la stomac și că are un început de diabet tip 2.
La începutul verii, Brigitte Pastramă a suferit o intervenție chirurgicală după ce s-a simțit rău. Bruneta a avut de ales între a face tratament sau operație, așa că s-a hotărât asupra celei de-a doua variante.
La doar câteva săptămâni de când a suferit operația, Brigitte a ajuns din nou pe mâinile medicilor din cauza faptului că a consumat un aliment care nu ar trebui să se regăsească în dieta sa.
Brigitte Pastramă nu a vrut să facă tratament deoarece tatăl și bunicul său au murit din cauza diabetului de tip 2.
“Doctorul mi-a spus mie că eu sunt prima pe latură genetică. A fost un moment în care nu mă simțeam bine, nu mâncam aproape nimic, avea stări de oboseală.
Mi-am făcut niște analize mai ample, le-am dus la bun sfârșit, am fost luată de către doctorul curant la mai multe investigații și am decis că vreau să scap de problema asta, tatăl meu a făcut tratament și a murit.
Tratamentul poate să dureze toată viața.”, a explicat Brigitte Pastramă, potrivit spynews.ro.
După intervenția chirurgicală, medicii i-au spus lui Brigitte că poate consuma vitamine și anumite piureuri. Aceasta a considerat că ar putea mânca și salata de vinete, însă preparatul nu era unul deloc potrivit, ci chiar interzis după operație.
După ce a mâncat salata, Brigitte a ajuns la Urgențe, iar valorile pancreasului nu erau deloc bune.
Bruneta este speriată și acum, așa că nu mai mănâncă ardei, dar nici alimente care i-au fost interzise după intervenție.
“M-am operat, mi s-a scos glanda, iar acum sunt foarte bine. Una dintre efectele unei astfel de operații e faptul că o lună de zile nu poți să mănânci, pentru că ți se scoate o bucățică din stomac și ți se captează.
Poți să mănânci doar anumite vitamine și piureuri. Eu am încercat să mănânc salată de vinete care arăta ca un piure și am ajuns de urgență la spital și era să fac diabet de tip 1, pancreatită.
N-am voie vinete, ceapă, maioneză, nici acum nu mănânc că m-am speriat foarte tare. Nu mai mănânc ardei, la ce sperietură am tras la trei săptămâni de la operație.
Mă simțisem foarte rău și am ajuns la urgență, eu am crezut că pot să mănânc orice dacă e mixat.
Am avut valorile foarte proaste ale pancreasului, mi-au făcut niște ecografii, mi-au spus să nu mai mănânc prostii din astea, ci să mănânc ceea ce mi se dă pe etape”, a mai spus soția lui Florin Pastramă.
În prezent, Brigitte încearcă să mănânce mai sănătos pentru a evita astfel de probleme. Vedeta nu mai mănâncă prăjeli și nici alimente congelate. În plus, încearcă să consume cât mai puțin zahăr, pe care îl înlocuiește cu mierea.
În schimb, mănâncă pâine și pufuleți, dar nu are probleme. Fanii au sesizat că vedeta a slăbit considerabil în ultima vreme.
În urmă cu câteva luni, Brigitte a anunțat divorțul de Florin Pastramă, cu care este căsătorită de mai bine de trei ani.
După ce au făcut declarații dure în public, se pare că cei doi au ajuns la sentimente mai bune.
La finalul lunii iulie, Florin Pastramă i-a oferit partenerei sale un cadou ce l-a costat mii de euro. Este vorba despre un bolid de lux care a reușit să o surprindă plăcut pe Brigitte.