Life

Brigitte Pastramă a făcut o criză de nervi. Ce a scos-o din minți pe brunetă

Brigitte Pastramă s-a enervat cumplit după ce a văzut ce au făcut muncitorii pe care i-a angajat.
08.10.2021 | 07:35
Brigitte Pastrama a facut o criza de nervi Ce a scoso din minti pe bruneta
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă și soțul ei au găsit un adevărat dezastru la terasa pe care o administrează, iar bruneta s-a enervat cumplit. Cei doi au angajat mai mulți muncitori pe care nu-i scapă din ochi nicio clipă.

Au lipsit însă pentru puțin timp, iar când s-au întors au găsit un adevărat dezastru și și-au dat seama că muncitorii nu respectaseră regulile impuse.

ADVERTISEMENT

Soția lui Florin Pastramă s-a enervat cumplit și a început să țipe.

Brigitte Pastramă a făcut o criză de nervi. Ce a scos-o din minți pe brunetă

Brigitte și Florin Pastramă și-au renovat terasa restaurantului pe care îl dețin. Pentru ca totul să iasă perfect aceștia au angajat mai mulți muncitori pe care îi supraveghează. Totuși, într-o zi lucrurile au scăpat de sub control.

“Este o zi în care nimic nu este așa cum trebuie”, a spus bruneta la Antena Stars.

Inițial s-a enervat pentru că un instalator care i-a promis că va veni nu apăruse nici măcar la prânz. În plus, muncitorii pe care îi angajase să efectueze lucrările de renovare au lăsat un adevărat dezastru în urma lor.

ADVERTISEMENT

Se știe că Brigitte nu suportă mizeria și dezordinea și vrea mereu ca totul să fie perfect. Muncitorii au uitat se pare de acest lucru. Au lăsat în urma lor sticle, ambalaje, pachete de țigări goale și tot felul de materiale de construcții de care nu mai aveau nevoie.

Când a văzut bruneta s-a enervat cumplit și a început să țipe. Le-a atras atenția angajaților, dar aceștia nu au părut să fie foarte interesați de ceea ce spunea vedeta.

ADVERTISEMENT

“Dacă nu ești lângă ei nu fac nimic, fac pe jumătate. Deci mor, uite Florin ce e aici, numai gunoaie. De ieri sunt așa. Astăzi este o zi în care nimic nu este așa cum trebuie. Curățenie nu e, nimic, îmi venea mie să mă apuc. Îmi vine să mă iau cu mana de cap”, a declarat soția lui Florin Pastramă, la Antena Stars. 

Mai târziu, a venit rândul soțului ei să-și verse nervii pe angajați. Aceștia au mutat o schelă, care ar fi putut să cadă peste soția sa. Florin a observat la timp și a evitat o posibilă tragedie punându-i pe să o mute.

ADVERTISEMENT

“M-a impresionat foarte mult gestul lui Pastramă. A crezut că mă pierde pentru o secunda” , a mai spus bruneta.

ADVERTISEMENT