Life

Brigitte Pastramă a răbufnit. Ce a deranjat-o la soțul ei, Florin Pastramă

09.03.2021 | 08:24
Brigitte Pastrama a rabufnit Ce a deranjato la sotul ei Florin Pastrama
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă nu s-a mai putut abține și a răbufnit în vacanța petrecută recent în Dubai. Frumoasa brunetă a spus tot ce o deranjează la partenerul ei de viață, omul de afaceri Florin Pastramă. 

Fosta concurentă de la Ferma a provocat un adevărat scandal într-un mall din Emiratele Arabe când a aflat isprava pe care soțul a făcut-o împreună cu fiica sa, Sara. Afaceristul a îndemnat-o pe fată să consume niște bomboane care erau destinate auto-servicii și cumpărării ulterioare.

ADVERTISEMENT

Dulciurile nu erau cu scopul de a fi degustate de clienții magazinului respectiv, lucru care se pare că a afectat-o enorm pe Brigitte Pastramă, care a făcut o criză de isterie când a aflat ce făcuse fiica sa și a lui Ovidiu Torj, Sara.

Brigitte Pastramă, deranjată de atitudinea lui Florin. Ce i-a reproșat

Ulterior, Brigitte Pastramă a descoperit că persoana care a îndemnat-o pe Sara să „fure” a fost chiar partenerul ei de viață. Florin Pastramă ar fi încurajat-o pe fată să consume din dulciurile puse la dispoziție de angajații magazinului în cauză.

ADVERTISEMENT

Acest lucru a stârnit replici acide din partea frumoasei brunete, care a răbufnit la adresa soțul ei. Vedeta i-a reproșat că îi învață copilul la prostii, lucru de care ar trebui să-i fie rușine.

Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a săturat de unele gesturi venite din partea afaceristului, mai ales că nu este prima oară când se simte rușinată. Brigitte Pastramă spune că trebuie să aibă grijă de toată lumea, să nu o facă de râs pe unde merge.

ADVERTISEMENT

„Deci tu cu mine ai terminat-o. Tu cu mine în România nu mai vii, aici rămâi. Tu nu-mi înveți mie copilul la prostii. Așa ceva nu se face. Fii atent nu este de râs, să-ți fie rușine. 

Nu mai vorbesc cu tine pentru asta. Tu i-ai spus bagă mâna și ea. Ce pocăit ești tu? Ce pocăit ești tu mă, de îmi înveți copilul să fure? Nu mai fac nimic, m-am săturat.

ADVERTISEMENT

Trebuie să stau să vă păzesc pe toți? Cum să faci așa ceva? De ce înveți copilul să facă porcării? Ne facem de râs pe aici”, i-a reproșat Brigitte Pastramă partenerului ei de viață.

ADVERTISEMENT