Life

Brigitte Pastramă, apariție uluitoare pe stradă. Fosta soție a lui Ilie Năstase e de nerecunoscut

23.11.2020 | 07:50
Brigitte Pastrama aparitie uluitoare pe strada Fosta sotie a lui Ilie Nastase e de nerecunoscut
Brigitte Pastramă, apariție uluitoare pe stradă. Fosta soție a lui Ilie Năstase e de nerecunoscut. Sursa foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă a ieșit în oraș pentru a face niște cumpărături, însă apariția ei a fost una uluitoare. Fosta soție a lui Ilie Năstase era vizibil tensionată, lucru care s-a putut observa și în gesturile ei. Se pare că dispoziția brunetei nu a fost foarte bună. 

Toată lumea știe că Brigitte nu este cea mai calmă persoană, însă apariția ei la cumpărături a fost de-a dreptul șocantă. Bruneta nu a fost însoțită de nimeni, însă conversația avută la telefon nu era una tocmai plăcută, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Nu se știe care este motivul care i-a cauzat nervi lui Brigitte, însă cert este că bruneta nu nu s-a relaxat nici măcar atunci când a terminat de cumpărat cele necesare.

Brigitte Pastramă, apariție uluitoare pe stradă. Fosta soție a lui Ilie Năstase e de nerecunoscut

Brigitte Pastramă și-a menținut starea nervoasă încă de când a parcat mașina lângă hipermarket. Fosta parteneră a lui Ilie Năstase a trântit portiera și a ieșit în grabă din autoturism.

ADVERTISEMENT

Nici măcar aerul rece de afară nu a ajutat-o să se calmeze, pentru că Brigitte a luat un coș pentru cumpărături și l-a târât în urma ei, vizibil nervoasă. Vedeta a fost surprinsă de către paparazzi Spynews atât înainte de a intra în magazin, cât și după ce a ieșit, la fel de tensionată ca înainte.

Brigitte Pastramă
Brigitte Pastramă, nervoasă la cumpărături. Sursa foto: spynews.ro/ Colaj: Fanatik

După ce a ieșit din hipermarket, Brigitte s-a arătat la fel de nervoasă. Bruneta vorbea la telefon, însă nu se știe cu cine purta conversația aprinsă, judecând după gesturile sale.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles, vedeta era echipată corespunzător și purta masca de protecție pentru a se proteja de coronavirus, însă expresia feței nu a putut fi observată complet. Faptul că nimeni nu a venit să o ajute la cumpărături ar putea fi motivul stării de nervozitate a lui Brigitte, mai ales că nici conversația la telefon nu a părut să o calmeze.

Coșul cu produse era plin, bruneta având mai multe pungi cu produse necesare în casă, pe care le-a pus de una singură în portbagajul mașinii, după care a dus coșul de cumpărături înapoi unde trebuia.

ADVERTISEMENT

Brigitte și-a anunțat despărțirea de Florin Pastramă, conflictele dintre ei fiind ceva obișnuit. Cu toate acestea, cei doi s-au împăcat după câteva zile, iar lucrurile păreau mai liniștite. Se pare că Brigitte este dispusă să ierte și să meargă mai departe alături de partenerul ei.

ADVERTISEMENT