Life

Brigitte Pastramă, blocată în Dubai! Ce a pățit vedeta după ce și-a cumpărat o locuință acolo

Brigitte Pastramă a rămas blocată în Dubai! Ce a pățit vedeta în acest oraș, după ce și-a cumpărat o locuință acolo încă din ianuarie.
07.02.2023 | 23:43
Brigitte Pastrama blocata in Dubai Ce a patit vedeta dupa ce sia cumparat o locuinta acolo
Brigitte Pastramă, blocată în Dubai foto Facebook
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă a rămas blocată în Dubai. Vedeta și-a cumpărat o locuință acolo, dar din cauza necesității unor aprobări și documente, ea trebuie să rămână acolo mult mai mult.

Brigitte Pastramă, blocată în Dubai

Brigitte Pastramă a rămas blocată în Dubai, unde a mers să își achiziționeze o locuință pe care a vrut să o și decoreze așa cum a vrut.

ADVERTISEMENT

După ce a plecat la începutul anului pentru a obține viză de investitor, vedeta TV a aflat că are de stat multe zile pentru a rezolva, deși credea că va termina repede și se va putea întoarce înapoi acasă.

Nu a fost cazul, căci Brigitte Pastramă a rămas blocată acolo până la finalul lunii februarie, așa că a primit o surpriză din partea soțului său și a fiicei sale, Sara, care au venit la ea, în Dubai.

ADVERTISEMENT

“Am plecat la începutul lunii ianuarie și din păcate cred că o să stau până la sfârșitul lunii februarie aici. Au venit Florin și Sara și mi-au făcut surpriză”, a spus vedeta, la Antena Stars.

Brigitte Pastramă îli schimbă viza în Emirate

Brigitte Pastramă a povestit că totul se datorează faptului că vrea să schimbe viza de turist în viză de investitor și vrea să aibă rezidență în Dubai, astfel că procedurile sunt mai complicate.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai povestit că fără actele oferite de autoritățile din Dubai nu poate avea nici permis de conducere și nici mașină, așa că acestea sunt necesare.

„Eu sunt într-un proces de schimbare al vizei, viză de turist în viză de investitor. Abia aseară am primit primele rezultate. Sunt alte proceduri aici ca să îți iei rezidența.

ADVERTISEMENT

Nu ai cum să ai mașină, nu poți să faci nimic fără ID. Aici trebuie să ai permisul lor.”, a povestit Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă a dat circa 400.000 de euro pe locuința ei din Dubai, dar spune că nu are de gând să se mute definitiv în această țară, ci a vrut să își îndeplinească acest vis al său.

„Este o țară frumoasă, o țară binecuvântată. Eu fac niște sacrificii pentru asta. Nu mă voi muta 100%, dar decizia e luată, eu am investit deja. De un an și ceva cochetam cu chestia asta, dar nu pentru a mă muta, era așa, un vis.”, a mai spus Brigitte.

ADVERTISEMENT