Life

Brigitte Pastramă, declarații despre scandalul cu fiul ei, Robert Sfăt:” Îmi asum toată vina”

02.07.2020 | 16:58
Brigitte Pastrama declaratii despre scandalul cu fiul ei Robert Sfat Imi asum toata vina
ADVERTISEMENT

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și băiatul ei din prima căsnicie, Robert Sfăt, continuă să țină prima pagină a ziarelor și asta după ce vedeta s-a trezit cu casa vandalizată. Soția omul de afaceri Florin Pastramă a mărturisit cu ochii în lacrimi că își iubește copilul.

Totodată, vedeta își asumă întreaga vină pentru cele petrecute, explicând de la ce a plecat întregul scandal. Frumoasa brunetă spune că fiul ei a plecat de multe ori în trecut de acasă, fiind chiar nevoită să angajeze paznici care să-l țină în frâu.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să mă victimizez, eu îmi asum toată vina, și îmi pare rău că nu înțelege că eu îi vreau binele. Eu cred în băiatul meu, îl iubesc foarte mult, chiar dacă nu am știut să-i arat lucrul acesta”, a spus vedeta în cadrul unei emisiuni TV, relatează wowbiz.ro.

Frumoasa brunetă, dezvăluiri despre scandalul cu fiul ei, Robert

Brigitte Pastramă are acum numai cuvinte de laudă la adresa fiului ei despre care spune că este un copil „exemplar” care a reușit în urmă cu câțiva ani să obțină locul doi pe țară la înot.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta spune că este pentru prima oară când nu îl primește acasă, afirmațiile pe care le-a făcut zilele trecute nefiind adevărate. Fosta concurentă de la „Ferma” a declarat că a luat decizia de a-l ține departe de casă pentru că nu vrea să ajungă în spatele gratiilor.

„Atunci când a venit în București, Roby (Robert) a fost un băiat exemplar, a fost olimpic, a fost locul doi pe țară, mai mulți ani la rând la înot. 

ADVERTISEMENT

Este prima dată când nu l-am mai lăsat să vină în casa mea. Și am făcut-o pentru că nu vreau să ajung la pușcărie. Dar ceea ce era în casa mea, iar eu am casa cu credit.

Și mi s-ar fi anulat creditul. Nu sunt de spus. Eram pasibilă de pușcărie”, a ținut să mai adauge Brigitte Pastramă despre scandalul cu fiul ei, Robert.

ADVERTISEMENT

A dormit sau nu Robert Sfăt prin parcuri în trecut?

„Am dormit pe bancă. Aveam momente când cerșeam un leu să îmi iau și eu o sticlă de apă sau ceva de mâncare. Mai era o bancă pe care voiam să dorm, dar acolo am fost cu Ilie Năstase și Brigitte și mi-a fost rușine.

Acum am datorii multe, pe care le voi plăti cu banii de pe moștenire”, a mărturisit zilele trecute Robert Sfăt în emisiunea Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos la Antena 1.

Tânărul a spus că nu este prima oară când mama sa îl dă afară din casă, precizând că a dormit de multe ori în parcuri atunci când Brigitte este soția jucătorului de tenis, Ilie Năstase. Frumoasa brunetă a negat aceste acuzații declarând că nu mai vrea să-i facă jocul fiului ei.

„El spune lucrurile astea când eram căsătorită cu Ilie. Niciodată fostul meu soț nu l-ar fi lăsat să doarmă în parc. Nu vreau să intru în jocul ăsta și să mă răzbun pentru cuvinte pe care le va regreta”, a încheiat Brigitte Pastramă.

ADVERTISEMENT