ADVERTISEMENT
Life

Brigitte Pastramă, dezvăluiri nebănuite despre mariajul cu Ilie Năstase: “Oamenii cred că dacă stăteam…”

Autor: Madalina Moraru | 29.09.2020 | 12:51
Brigitte Pastramă, dezvăluiri nebănuite despre mariajul cu Ilie Năstase:
Brigitte a susținut ce s-a întâmplat pe parcursul anilor de căsnicie cu Ilie Năstase

Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri total neașteptate despre mariajul ei cu fostul mare tenismen.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, bruneta a traversat un episod neașteptat, când a fost agresată într-o parcare, de către actualul soț, Florin Pastramă.

Bruneta a oferit foarte repede și un punct de vedere legat de acest incident. A vorbit liber despre reacțiile fostului participant din Ferma Vedetelor, dar și despre fostul ei soț.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă face mărturii neașteptate despre căsnicia ei cu Ilie Năstase. Bruneta a dat cărțile pe față

Brigitte Sfăt a spus adevărul despre căsnicia ei cu Ilie Năstase. Cei doi au pus capăt poveștii de dragoste cu câțiva ani în urmă, înainte de participarea brunetei în emisiunea de la PRO TV, unde l-a cunoscut pe actualul ei soț, Florin Pastramă.

Viața vedetei nu pare să fi fost chiar foarte roz atunci când era măritată cu fostul jucător de tenis. Aceasta a susținut de curând că ideea de lux și opulență pe care o aveau cei din public în legătură cu ea era cât se poate de falsă.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, Brigitte a dezvăluit că această percepție a oamenilor era una neadevărată, pentru că nu avea parte chiar mereu de tot ce și-ar fi dorit.

Brigitte Pastramă, dezvăluiri nebănuite despre mariajul cu Ilie Năstase Oamenii cred că dacă stăteam..
Brigitte Sfăt, dezvăluiri despre mariajul cu Ilie Năstase. Bruneta a spus adevărul despre ei

La rândul său, Ilie Năstase și-a refăcut viața alături de Ioana, cea care a reușit să îi fure inima de mai bine de doi ani de zile. Aceștia au ajuns și în fața altarului, după Brigitte și Florin Pastramă, când au făcut nunta.

ADVERTISEMENT

De curând bruneta a avut parte și de un incident violent, fiind bruscată de Florin Pastramă într-o parcare. Cei doi soți au fost surprinși când își rezolvau disputa în acest mod cât se poate de public.

„El este un pic mai pasional așa. Eu recunosc că uneori este vina mea că am gura prea mare. O să vedeți că toate problemele noastre încep de la condus. Nu e normal să se facă astfel de chestii din orice. Era totul de la condus. Eu nu vreau să spun mai multe, dar, oricum, toate lucrurile o să se așeze la un moment dat.”, a susținut bruneta.

ADVERTISEMENT

Brigitte a susținut că în momentele în care era căsătorită cu fostul tenismen prefera să își achiziționeze haine și accesorii de la reduceri.

„Oamenii cred că dacă stăteam cu Ilie în Paris, mergeam cu mașini scumpe? Nu, tot cu trenul mergeam.

ADVERTISEMENT

Și tot de la reduceri îmi cumpăram, chiar dacă aveam bani mulți. Ce mă enervează că nu mi-a facut aia la magazin reducerea de 5%…”, a susținut Brigitte Pastramă, potrivit wowbiz.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!