Life

Brigitte Pastramă, dezvăluiri nebănuite despre mariajul cu Ilie Năstase: “Oamenii cred că dacă stăteam…”

29.09.2020 | 12:51
Brigitte Pastrama dezvaluiri nebanuite despre mariajul cu Ilie Nastase Oamenii cred ca daca stateam
Brigitte a susținut ce s-a întâmplat pe parcursul anilor de căsnicie cu Ilie Năstase
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă a făcut dezvăluiri total neașteptate despre mariajul ei cu fostul mare tenismen.

În urmă cu câteva zile, bruneta a traversat un episod neașteptat, când a fost agresată într-o parcare, de către actualul soț, Florin Pastramă.

ADVERTISEMENT

Bruneta a oferit foarte repede și un punct de vedere legat de acest incident. A vorbit liber despre reacțiile fostului participant din Ferma Vedetelor, dar și despre fostul ei soț.

Brigitte Pastramă face mărturii neașteptate despre căsnicia ei cu Ilie Năstase. Bruneta a dat cărțile pe față

Brigitte Sfăt a spus adevărul despre căsnicia ei cu Ilie Năstase. Cei doi au pus capăt poveștii de dragoste cu câțiva ani în urmă, înainte de participarea brunetei în emisiunea de la PRO TV, unde l-a cunoscut pe actualul ei soț, Florin Pastramă.

ADVERTISEMENT

Viața vedetei nu pare să fi fost chiar foarte roz atunci când era măritată cu fostul jucător de tenis. Aceasta a susținut de curând că ideea de lux și opulență pe care o aveau cei din public în legătură cu ea era cât se poate de falsă.

Ba mai mult, Brigitte a dezvăluit că această percepție a oamenilor era una neadevărată, pentru că nu avea parte chiar mereu de tot ce și-ar fi dorit.

ADVERTISEMENT
Brigitte Pastramă, dezvăluiri nebănuite despre mariajul cu Ilie Năstase Oamenii cred că dacă stăteam..
Brigitte Sfăt, dezvăluiri despre mariajul cu Ilie Năstase. Bruneta a spus adevărul despre ei

La rândul său, Ilie Năstase și-a refăcut viața alături de Ioana, cea care a reușit să îi fure inima de mai bine de doi ani de zile. Aceștia au ajuns și în fața altarului, după Brigitte și Florin Pastramă, când au făcut nunta.

De curând bruneta a avut parte și de un incident violent, fiind bruscată de Florin Pastramă într-o parcare. Cei doi soți au fost surprinși când își rezolvau disputa în acest mod cât se poate de public.

ADVERTISEMENT

„El este un pic mai pasional așa. Eu recunosc că uneori este vina mea că am gura prea mare. O să vedeți că toate problemele noastre încep de la condus. Nu e normal să se facă astfel de chestii din orice. Era totul de la condus. Eu nu vreau să spun mai multe, dar, oricum, toate lucrurile o să se așeze la un moment dat.”, a susținut bruneta.

Brigitte a susținut că în momentele în care era căsătorită cu fostul tenismen prefera să își achiziționeze haine și accesorii de la reduceri.

„Oamenii cred că dacă stăteam cu Ilie în Paris, mergeam cu mașini scumpe? Nu, tot cu trenul mergeam.

Și tot de la reduceri îmi cumpăram, chiar dacă aveam bani mulți. Ce mă enervează că nu mi-a facut aia la magazin reducerea de 5%…”, a susținut Brigitte Pastramă, potrivit wowbiz.

ADVERTISEMENT