Life

Brigitte Pastramă, din nou la estetician. Ce intervenție și-a făcut bruneta de data asta

21.10.2020 | 12:36
Brigitte Pastrama din nou la estetician Ce interventie sia facut bruneta de data asta
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă a ajuns din nou în cabinetul medicilor esteticieni pentru o nouă intervenție. Se pare că bruneta nu s-a putut abține și a recurs la o altă schimbare de look.

Cea care i-a propus să-și facă o nouă intervenție a fost chiar sora ei, relatează spynews.ro. Toată lumea știe că Brigitte este cea mai mare fană a chirurgiei plastice și nu ar fi o surpriză faptul că și-a mai făcut una.

ADVERTISEMENT

Soția lui Florin Pastramă nu a ezitat deloc și s-a dus direct medicul estetician. Fiind activă pe rețelele de socializare, aceasta le-a arătat fanilor clipuri video chiar din timpul intervenției.

Brigitte Pastramă, din nou la estetician. Ce intervenție și-a făcut bruneta de data asta

La sfatul surorii sale, Brigitte Pastramă a apelat cu încredere la ajutorul medicului estetician pentru o altă intervenție. De data aceasta, procedura nu a fost una complicată, după cum le-a arătat vedeta urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

Bruneta a postat pe contul de Instagram un clip video în care medicul se ocupa de intervenție. Este vorba despre o conturare a feței, procedură mult mai simplă decât operațiile suferite la nas și la sâni.

Această procedură o ajută să-și contureze fața, să aibă o bărbie mai ascuțită și să scape de denivelările pielii. Rezultatul este unul de lungă durată și vedeta s-a declarat mulțumită de serviciile oferite de medicul estetician.

ADVERTISEMENT

“Am urmat sfatul surorii mele Cristina, lăsându-mă pe mâinile de aur a dr Jugoslava Muncan, care a ales o procedură simplă și de lungă durată pentru a-mi contura fața, ascuți bărbia, și corecta denivelările pielii, această procedura are ca și rezultat final obținut într-o săptămână, ascuțirea formei feței, dar și întinderea pielii, dând un aspect juvenil și de lifting facial. Mulțumesc doamnei doctor @jugoslavamuncan”, a scris aceasta pe contul personal.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Am urmat sfatul surorii mele Cristina, lasandu ma pe mainile de aur a dr Jugoslava Muncan, care a ales o procedura simpla si de lunga durata pentru a mi contura fata, ascuti barbia, si corecta denivelarile pielii, aceasta procedura are ca si rezultat final obtinut intr o saptamana, ascutirea formei fetei, dar si intinderea pielii, dand un aspect juvenil si de lifting facial. Multumesc doamnei doctor @jugoslavamuncan ❤️??❤️

O postare distribuită de ???????? ???????? (@brigitte_pastrama) pe

Urmăritorii lui Brigitte au reacționat imediat la postare, însă mulți dintre ei au criticat-o dur și i-au scris comentarii răutăcioase. Iată câteva dintre mesajele pe care i le-au scri internauții.

ADVERTISEMENT

“Dacă ai avea grijă de copiii tăi cum ai grijă să te faci frumoasă, ar fi ok”, “Urâtă mai ești, ce-i cu fața aia la tine, ce vrei să mai modifici??”

“Băi băiatule, tu vezi cum arăți??? Ești distrusă și nu o spun cu răutate! Lasă fața pe care o ai de la Dumnezeu, oricum se știe că ești bătrână! Ok, trebuie să te îngrijești, dar nu să te măcelărești!”, “Pentru creier aveți ceva?”, “Mai ai puțin și muți fața la spate…ce oglindă folosești? Ești toată țeapănă. Să nu pocnești dragă de la atâta tras.” 

Brigitte le-a dezvăluit fanilor și numărul total de operații estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului. Soția lui Florin Pastramă a declarat că are 20 de intervenții și se pare că nu vrea să se oprească aici.

În anul 1997 și-a făcut prima operație, unele fiind pentru îmbunătățirea aspectului fizic, iar altele pentru a rezolva intervențiile mai vechi ce i-au cauzat probleme.
 

ADVERTISEMENT