Life

Brigitte Pastramă, discuție aprinsă cu fiica sa, Sara. De la ce a plecat totul

02.04.2021 | 22:05
Brigitte Pastrama discutie aprinsa cu fiica sa Sara De la ce a plecat totul
Brigitte Pastramă, discuție aprinsă cu fiica sa, Sara. De la ce a plecat totul. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă a avut recent o discuție aprinsă cu fiica sa, Sara, pe o temă foarte sensibilă. Femeia de afaceri este extrem de deranjată de una dintre deciziile luate de copila pe care o are din relația cu Ovidiu Torj. 

Fosta concurentă de la Ferma este supărată pe fiica sa pentru că aceasta nu vrea să meargă la o școală privată, ci la una de stat, unde orele se fac online din cauza pandemiei de coronavirus. Vedeta nu a fost de acord cu această decizie și a spus clar și răspicat totul.

ADVERTISEMENT

Afacerista are în plan un viitor strălucit pentru fiica sa, Sara, însă copila este de cu totul altă părere. Brigitte Pastramă a ajuns la limita răbdării, fiind scoasă din sărite de comportamentul și atitudinea pe care o are fetița față de educație.

Brigitte Pastramă, scandal monstru cu fiica sa. Ce i-a reproșat Sarei

Brigitte Pastramă nu înțelege de ce fiica sa nu-și dă interesul pentru școală, amenințând-o că nu o va lua în vacanța din Dubai dacă nu învață și nu studiază pentru viitorul ei. Bruneta vrea ca Sara să aibă note bune pentru a avea o carieră frumoasă peste ani.

ADVERTISEMENT

„Tu voiai să te faci tractoristă când erai mică. Dar eu nu vreau așa ceva pentru tine. Vreau să te faci ceva, designer. Vezi că mă dezamăgești. Dacă nu te duci la școală, nu mai mergi în Dubai”, i-a spus vedeta Sarei, în emisiunea de la Antena Stars.

„Nu mă interesează. Nu este după tine. Nu vreau la școală. Cine te pune să plătești școala? Nu mai sunt și nici nu o să fiu interesată de școala asta. Vrei să vezi că nu o să-mi placă?”, a fost răspunsul fetei.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Ilie Năstase și fiica sa sunt două persoane cu personalități puternice, Florin Pastramă intervenind între cele două pentru a pune capăt discuției. Afaceristul este de partea soției sale, precizând că bruneta vrea tot ce este mai bun pentru Sara.

„Brigitte vrea ce e mai bun pentru copiii ei. Vrea să o dea la o școală privată. Sara vrea la o școală normală, fără bani. La școala normală fără bani se fac ore online.

ADVERTISEMENT

La școala cu bani e 1.000 de euro pe lună, e cea mai bună școală, se merge la ore, nu se stă pe telefon sau cine știe ce”, a declarat soțul lui Brigitte Pastramă.

ADVERTISEMENT