Life

Brigitte Pastramă face angajări! Ce salariu oferă și pentru ce post

Brigitte Pastramă angajează femei pentru supravegherea copiilor la petrecerile pe care firma ei le organizează! Ce salariu oferă?
01.10.2022 | 21:05
Brigitte Pastrama face angajari Ce salariu ofera si pentru ce post
Brigitte și Florin Pastramă gestionează o firmă care se ocupă cu organizarea de evenimente pentru copii. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă își mărește echipa! Fosta nevastă a lui Ilie Năstase caută angajați la firma sa, companie care se ocupă cu organizări de evenimente.

Brigitte Pastramă face angajări

Este vorba despre Magic Castle, pe care a promovat-o intens și în cadrul reality-show-ului de la Antena Stars, „Brigitte și Pastramă”.

ADVERTISEMENT

Pe lângă seriozitate, Brigitte cere și disponibilitate din partea doamnelor sau domnișoarelor care vor să lucreze cu ea. Asta deoarece, având în vedere că este o firmă care organizează evenimente, cel mai mult de tras este în weeekend-uri, când au loc cele mai multe petreceri.

Mai precis, nevasta lui Florin Pastramă caută o supraveghetoare pentru copii. Pentru acest post, vedeta oferă 2.200 de lei plus bacșiș.

ADVERTISEMENT

Conform anunțului pe care bruneta l-a publicat în mediul online, chiar pe pagina personală de Facebook, se lucrează timp de trei zile pe săptămână, de la 15 la 21 plus weekend-urile.

Vedeta oferă un salariu de 2.200 lei

„MagicCastle își mărește echipa: angajăm supraveghetoare copii, pentru petreceri la orășel. Salariul 2.200 lei + tips. Se lucrează trei zile în cursul săptămânii, 15-21 și se lucrează weekendul 9-21!”, a scris Brigitte Pastramă pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Nu este prima afacere pe care vedeta o derulează. Aceasta a avut în urmă cu ceva timp și o shaormerie, care ulterior a dat faliment. De asemenea, Brigitte s-a implicat și în construcții și în controversata afacere cu măști, în timpul pandemiei.

Vedeta a fost acuzată că a vândut măști neconforme, fiind vizată chiar și de către autorități.

ADVERTISEMENT

În luna iulie, polițiștii au făcut percheziții acasă la Brigitte în scandalul măștilor de protecție. Vedeta vindea măști contrafăcute, imitând anumite branduri cunoscute la prețuri exorbitante.

ADVERTISEMENT

Potrivit Digi24, procurorii au dispus atunci cercetarea celor doi soți sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cei doi au fost nevoiți să se prezinte frecvent la Poliție, pentru a da cu subsemnatul și nu au avut voie să iasă din țară pe perioada celor două luni.