Life

Brigitte Pastramă, gest uluitor pentru fiul său. Ce a făcut fosta soție a lui Ilie Năstase

24.11.2020 | 07:43
Brigitte Pastrama gest uluitor pentru fiul sau Ce a facut fosta sotie a lui Ilie Nastase
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă i-a făcut fiului său un cadou de excepție. Fosta soție a lui Ilie Năstase a recurs la un gest uluitor pentru Robert Sfăt, căruia i-a cumpărat un apartament unde să locuiască împreună cu iubita lui. 

Chiar dacă Robert Sfăt a fost dat afară din casa brunetei după ce a produs avarii grave cu mașina familiei, mama lui nu l-a abandonat și s-a gândit să-i cumpere propria locuință, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Brigitte și fiul ei este una foarte tensionată, mai ales că cei doi au avut numeroase scandaluri de-a lungul timpului. Robert este primul copil al brunetei cu primul ei soț, Octavian Sfăt.

Brigitte Pastramă, gest uluitor pentru fiul său. Ce a făcut fosta soție a lui Ilie Năstase

Brigitte Pastramă s-a hotărât să-și repare relația cu fiul ei după mai multe tensiuni petrecute în această vară. Robert Sfăt ar fi furat mașina mamei lui și ar fi avariat-o grav în urmă cu câteva lui, motiv pentru care soția lui Florin Pastramă l-a dat afară din casă.

ADVERTISEMENT

Brigitte nu a putut să-și lase baltă copilul și i-a cumpărat propriul apartament, unde va locui alături de iubită. Vedeta este acum foarte liniștită pentru că fiul ei va avea o locuință a lui și chiar a declarat că este cea mai fericită mamă din lume.

„Doamne ajută! A venit și momentul ăsta! Doamne, îți mulțumesc și-n trezire, și-n culcare, pentru faptul că mi-ai dat ziua în care să văd că fiul meu nu cheltuie banii pe prostii și își ia un apartament. Sunt cea mai fericită mamă de pe planetă”, a declarat aceasta în cadrul emisiunii „Brigitte și Pastramă”.

ADVERTISEMENT

Robert Sfăt deține mai multe bunuri la numai 20 de ani. Tânărul este acum proprietarul unui apartament cu două camere, al unei garsoniere pe care vrea să o transforme într-un studio muzical și al unei mașini luxoase. Mama lui îl susține și este fericită că fiul ei își va începe viața de adult cu adevărat.

Robert Sfăt a avut mai multe scandaluri cu mama lui și a fost dat afară din casă, după cum a povestit tânărul acum câteva luni. Mai mult, acesta a dormit pe bancă atunci când nu avea unde să stea.

ADVERTISEMENT

„Am dormit pe bancă. Aveam momente când cerșeam un leu să îmi iau și eu o sticlă de apă sau ceva de mâncare. Mai era o bancă pe care voiam să dorm, dar acolo am fost cu Ilie Năstase și Brigitte și mi-a fost rușine. Acum am datorii multe, pe care le voi plăti cu banii de pe moștenire”, a declarat Robert în cadrul emisiunii Xtra Night Show în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT