Life

Brigitte Pastramă, impresionată de cadoul primit de la soțul ei, Florin. Ce i-a dăruit afaceristul

Brigitte Pastramă (45 de ani) a trecut peste toate neînțelegerile cu partenerul de viață, Florin, care i-a oferit un dar pe măsură și de mii de euro.
27.07.2022 | 18:00
Brigitte Pastrama impresionata de cadoul primit de la sotul ei Florin Ce ia daruit afaceristul
Brigitte Pastramă, dar de mii de euro de la soțul său. Ce a primit de la Florin. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a rămas plăcut impresionată de cadoul primit de la soțul ei, afaceristul care i-a achiziționat un bolid de lux. Vedeta s-a lăudat pe rețelele de socializare cu autoturismul de o culoare superbă.

Brigitte Pastramă, dar de mii de euro de la soțul său. Ce a primit de la Florin

Brigitte Pastramă a avut parte de o surpriză specială din partea partenerului de viață, cu care a fost la un pas de divorț în urmă cu puțină vreme. Fosta concurentă a emisiunii Ferma a primit un cadou impresionant.

ADVERTISEMENT

Soțul frumoasei brunete a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a îndeplini unul dintre visele partenerei. În felul acesta fosta soție a lui Ilie Năstase a primit cu câteva luni mai devreme mașina de lux pe care și-o dorea.

„Am o surpriză pentru frumoasa mea soție, Brigitte. Ea și-a dorit foarte tare această mașină, singura variantă era în ianuarie, se face numai pe comandă. Știți că sunt probleme.

ADVERTISEMENT

Împreună cu prietenul meu… l-am convins. N-a vrut soția mea să o leg la ochi, voi știți cum e. Uită-te în față, asta e mașina ta”, a spus Florin Pastramă într-o filmare de pe pagina de Instagram.

Mașina primită de Brigitte Pastramă
Mașina primită de Brigitte Pastramă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Brigitte Pastramă, răsfățată de partenerul de viață

În momentul de față Brigitte Pastramă este mândra proprietară a unui bolid de peste 100.000 de euro. Autoturismul Porsche Taycan, de o culoare foarte plăcută, se pare că deja este pe placul frumoasei brunete.

ADVERTISEMENT

Brunetei nu i-a venit să creadă că are parte de mașina visurilor sale mai devreme cu aproape 6 luni. „Jucăria mea cea nouă”, este mesajul transmis de vedetă pe social media, unde le-a arătat fanilor și restul cadourilor de la soțul ei.

Florin Pastramă este foarte atent cu partenera sa de viață, căreia i-a oferit și o pereche de sandale de firmă, în aceeași nuanță cu cea a mașinii. Încălțămintea este realizată de un designer francez pe numele său Amina Muaddi.

ADVERTISEMENT