Life

Brigitte Pastramă, în prag de divorț după bătaia din parcare? “Ne-a cerut ajutorul, caută un avocat”

28.09.2020 | 10:35
Brigitte Pastrama in prag de divort dupa bataia din parcare Nea cerut ajutorul cauta un avocat
ADVERTISEMENT

Florin Pastramă și-a pierdut cumpătul într-o parcare, unde și-a agresat soția. Se pare că Brigitte este în pragul divorțului după ce a avut parte de actele de violență ale soțului.

Potrivit cancan.ro, Brigitte ar fi gata să înainteze divorțul de Florin Pastramă în urma neînțelegerilor care s-au fondat cu agresiuni fizice în public.

ADVERTISEMENT

După ultima bătaie încasată de la soțul ei, bruneta pare foarte hotărâtă să încheie căsnicia care nu merge prea bine, așa cum s-a putut observa.

Brigitte Pastramă, în pragul divorțului?

Potrivit sursei citate mai sus, Brigitte pare să ia în considerare divorțul ca ultimă soluție, după episodul violent la care a luat parte. Florin Pastramă și-a agresat soția în public, chiar în parcarea unui supermarket.

ADVERTISEMENT

Aceasta le-ar fi mărturisit apropiaților că are nevoie de un avocat pentru a încheia mariajul cu Florin Pastramă.

“Apele sunt extrem de agitate în familia lor. Brigitte nu poate trece peste acest eveniment. Ne-a cerut ajutorul, caută un avocat. Mai mult ca sigur vrea să înainteze acțiunea de divorț. Nu-i singurul eveniment violent în care a fost implicată”, a mărturisit o persoană apropiată a lui Brigitte pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Acum câteva zile, pe Internet circula un clip video în care soția lui Pastramă era bruscată de către soțul ei și dată afară cu forța din mașină. Martorii care au asistat la scena dintre cei doi au apelat la 112, iar soții Pastramă le-au explicat polițiștilor incidentul petrecut.

Mai multe persoane sunt convinse că Brigitte nu va depune mărturie împotriva soțului ei. De altfel, Florin Pastramă a refuzat să de detalii despre acest episod care i-a șocat pe fanii celor doi.

ADVERTISEMENT

Brigitte și Florin Pastramă, o relație agitată

Acest episod de agresiune într-o parcare nu este singurul în care a fost implicată bruneta cu soțul ei. Brigitte a fost agresată de acesta chiar în șaormeria pe care o dețin cei doi.

Legat de episodul care a făcut înconjurul presei zilele trecute, Brigitte e menționat că incidentul s-a petrecut cu mai mult timp în urmă.

Într-o imagine postată pe contul său de Instagram, vedeta a oferit detalii legate de ieșirea violentă a soțului.

“Dragii mei prieteni, deoarece toată mass-media este plină de reacții în urma unui video în care Florin m-a scos forțat din dreapta mașinii mele, pot să vă spun că acest incident a avut loc, dar în urmă cu ceva timp, imediat după ce am fost hărțuită de individa care trimite insistent mesaje și blesteme”.

Cei doi au declarat că reacția violentă a lui Florin Pastramă a fost un acces de furie provocat de soție din cauza condusului. “Așa ne iubim noi, nu i-a plăcut cum am condus și i-am zis treci tu la volan”, a declarat personajul controversat pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT