Life

Brigitte Pastramă, legată în continuare de Ilie Năstase. Ce e nevoită să facă bruneta, la trei ani de la divorț

Brigitte Pastramă și Ilie Năstase păstrează legătura chiar și după divorțul de acum trei ani. Bruneta a dezvăluit care este motivul.
06.10.2021 | 21:24
Brigitte Pastrama legata in continuare de Ilie Nastase Ce e nevoita sa faca bruneta la trei ani de la divort
ADVERTISEMENT

Soția lui Florin Pastramă este legată în continuare de fostul partener de viață, Ilie Năstase, cu care a fost căsătorită o perioadă de 8 ani.

Bruneta a dezvăluit ce este nevoită să facă după divorțul de fostul jucător de tenis. Cei doi au semnat o convenție în fața judecătorilor care este valabilă și acum.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Ferma a rămas cu numele fostului soț, dar şi cu lucrurile cumpărate în căsnicie, și anume câteva imobile, genţi şi pantofi de lux.

Brigitte Pastramă și Ilie Năstase sunt prieteni? Care e relația lor

În plus, Brigitte Pastramă s-a înțeles cu partenerul de viață și legat de un loc pentru care vedeta plătește chirie și în ziua de azi.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, frumoasa brunetă a mai subliniat faptul că nu are deloc probleme financiare, așa cum s-a zis și chiar este la zi cu chiria către Ilie Năstase.

„Nu suntem cu banii la pământ, cum s-a spus! Am cumpărat mai nou și câteva mii de animale electronice pentru locul de joacă, am luat decorul direct de la sursă.

ADVERTISEMENT

Am băgat vreo 100.000 de euro acum în afacere. Pot să-mi plătesc angajații, pot să-i plătesc lui Ilie la timp chiria. Acum am o echipă foarte bună și nu vreau să-i pierd.

Dar trebuie să recunosc că noi câștigăm în perioada asta mai mult din imobiliarele lui Florin, care merg foarte bine”, a declarat Brigitte Pastramă, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă și Ilie Năstase, divorț după 8 ani de căsnicie

26 septembrie 2018 este data la care Ilie Năstase și Brigitte Pastramă au pus capăt mariajului în fața judecătorilor, după ce cu un an înainte sportivul a refuzat divorțul.

Bruneta și-a dorit să fie liberă pentru a se iubi cu Cătălin Cazacu, bărbatul cu care a avut o relație extraconjugală în perioada în care era soția fostului jucător de tenis.

Povestea lor de dragoste a fost una cu suișuri și coborâșuri, dar iată că Brigitte Pastramă și Ilie Năstase păstrează în continuare o relație de afaceri.

ADVERTISEMENT