Life

Brigitte Pastramă, noi lămuriri cu privire la episodul în care ar fi fost bătută de soț. Ce s-a întâmplat, de fapt, în parcare

26.09.2020 | 18:06
Brigitte Pastrama noi lamuriri cu privire la episodul in care ar fi fost batuta de sot Ce sa intamplat de fapt in parcare
Brigitte Pastramă, noi lămuriri cu privire la episodul în care ar fi fost bătută de soț. Ce s-a întâmplat, de fapt, în parcare Sursa foto: Instagram/ România TV
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă reacționează după apariția imaginilor în care este agresată de soțul ei. Soții Pastramă au fost progagoniștii unui moment care a șocat opinia publică. Vedeta nu neagă în niciun fel existența acelui incident, dar spune că a avut loc cu mai mult timp în urmă.

Imaginile în care bruneta este dată jos cu forța din autoturism și bruscată, au făcut încojurul internetului cu cea mai mare rapididate, socând pe toată lumea. Fosta soție a lui Năstase s-a simțit obligată să răspundă cumva acelor scene și a explicat când și cum s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Soția lui Florin Pastramă a spus că filmulețul e mai vechi și conflictul a avut loc pe fondul unor neînțelegeri și tensiuni prealabile.

Brigitte Pastramă, reacție cu privire la scena în care este agresată: „Acel incident a avut loc”

Cei doi soți au declarat și anterior care a fost mărul discordiei. Acum, însă, Brigitte a simțit nevoia să aducă lămuriri suplimentare. Aceasta a postat o imagine pe contul de Instragram în care spune detalii pe care nu le menționase înainte.

ADVERTISEMENT

„Dragii mei prieteni, deoarece toată mass-media este plină de reacții în urma unui video în care Florin m-a scos forțat din dreapta mașinii mele, pot să vă spun că acest incident a avut loc, dar în urmă cu ceva timp, imediat după ce am fost hărțuită de individa care trimite insistent mesaje și blesteme”

În același timp, ea a ținut să menționeze că acel episod a fost suprins de cameramanii de la Antena Stars, unde cei doi sunt protagoniștii emisiunii „Brigitte și Pastramă”, și că va putea fi urmărit în cadrul show-lui.

ADVERTISEMENT

„Mai vreau să știți că avem zilnic echipa de filmare cu noi și inclusiv tot ceea ce s-a întâmplat în acea zi, puteți vedea urmărind reality-ul nostru de la Antena Stars, Brigitte și Pastramă”, se arată în imaginea de pe rețeaua de socializare.

Inițial, cei doi soți au recunoscut și de la ce a plecat conflictul: ”Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult,toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu. Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat.”, a explicat Brigitte pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Florin a recunoscut și el: „așa ne iubim noi, nu i-a plăcut cum am condus și i-am zis treci tu la volan (…) Îi spun că o iubesc mult și îi mulțumesc lui Dumenezeu că mi-a dat-o pe Brigitte așa cum e ea, cum nu îi place cum conduc”, a declarat bărbatul, conform sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT