Life

Brigitte Pastramă nu-și scapă fiul din ochi. Ce ocupație i-a găsit tânărului

Brigitte Pastramă a revenit de ceva vreme la sentimente mai bune și este destul de apropiată de fiul său, Robert. Vedeta a dezvăluit că i-a găsit o ocupație tânărului pentru ca acesta să stea departe de orice scandal.
14.09.2021 | 11:51
Brigitte Pastrama nusi scapa fiul din ochi Ce ocupatie ia gasit tanarului
ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, între Brigitte Pastramă și fiul său, Robert, a fost un scandal monstru. Vedeta a ajuns chiar să-l dea afară din casă. Spiritele s-au calmat, iar bruneta a revenit la sentimente mai bune.

Brigitte Pastramă a dezvăluit că fiul său și-a dorit să fie independent din punct de vedere financiar, așa că i-a făcut cadou o afacere în Timișoara.

ADVERTISEMENT

Astfel, bruneta este convinsă că Robert nu va mai avea timp să se implice în niciun scandal.

Brigitte Pastramă nu-și scapă fiul din ochi. Ce ocupație i-a găsit tânărului

Brigitte Pastramă și fiul său, Robert au avut o relație destul de tensionată. În 2020 a fost un adevărat scandal, iar bruneta și-a dat fiul afară din casă.

La vremea respectivă, fosta soție a lui Ilie Năstase a ajuns și la poliție, după ce un prieten al fiului ei i-a furat mașina și mai multe bunuri.

ADVERTISEMENT

În final lucrurile s-au liniștit, iar Florin și Brigitte Pastramă au decis să-l ajute pe tânăr și să-l țină departe de orice scandal. Astfel, Robert a primit o afacere pe care trebuie să o administreze.

“Băieții nu sunt prea cuminți, dacă ar fi prea cuminte, iar ar fi o problemă. Vrea să fie independent, să testeze cum e să fii pe propriile picioare. Robert Sfăt este la Timișoara, i-am dat un restaurant acolo, să se ocupe de el.

ADVERTISEMENT

Și acum a început să-l renoveze încet-încet, nu știu dacă se pricepe, dar oricum are o ocupație, lucru care este bun”, a spus Brigitte pentru click.ro. 

Brigitte Pastramă și-ar mai dori un copil

Bruneta este mama a doi copii, proveniți din relații diferite. Robert este fiul lui Octavian Sfăt, decedat în 2002, iar fetița o are din căsnicia cu Ovidiu Torj. Brigitte Pastramă a dezvăluit că și-a mai dorit un copil cu actualul soț, dar a avut probleme cu sarcina.

ADVERTISEMENT

“Am făcut inseminare artificială în urmă cu doi ani și nu a reușit. Nu ține de noi, ci de Dumnezeu. La 3 săptămâni am pierdut sarcina. Ne-am dorit, un an ne-am rugat.

Am dat înapoi timpul și ne-am dat seama cât de greu este pentru o femeie gravidă să treacă prin covid și vaccin. Dumnezeu a știut că nu era timpul potrivit pentru asta și a avut grijă să nu fac copii în perioada asta”, a mai spus bruneta.

ADVERTISEMENT