ADVERTISEMENT
Life

Brigitte Pastramă o face praf pe Raluca Podea pe Instagram. Mesajul halucinant pe care susține că l-a primit de la fosta iubită a soțului ei

Autor: Ionuţ Cataramă | 24.09.2020 | 15:56
Brigitte Pastramă o face praf pe Raluca Podea pe Instagram. Mesajul halucinant pe care susține că l-a primit de la fosta iubită a soțului ei
Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la Poliție. Bruneta, gest care i-a șocat pe fani. Sursa foto: libertatea.ro

Brigitte Pastramă este protagonistă într-un reality show despre viața ei la Antena Stars, motiv pentru care face orice pentru ca audiența să ajungă la cote maxime.

ADVERTISEMENT

Astfel, ea a postat un mesaj uimitor pe Instagram pe care susține că l-a primit de la Raluca Podea, fosta iubită a soțului ei chiar după ce a plecat din emisiunea Ferma de la Pro TV.

Deși întâmplarea ar fi avut loc în urmă cu doi ani, pentru că apare la tv cu show-ul despre viața ei, bruneta l-a postat acum. Readus în actualitate, ea susține că încă îi este frică de amenințările primite.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă, în război cu Raluca Podea

Soția lui Florin Pastramă a publicat u mesaj primit de la un număr de telefon despre care susține că i-ar aparține Ralucăi Podea, fosta parteneră de viață a actualului ei soț.

Cele două dive au intrat într-un conflict după ce Florin Pastramă s-a cuplat cu Brigitte Sfăt în perioada participării la Ferma, în timp ce bărbatul avea o relație de iubire cu Raluca Podea, iar cei doi urmau să ajungă în fața altarului.

ADVERTISEMENT

În acea perioadă, cele două femei și-au trimis tot felul de mesaje, au apărut la tv și și-au adresat vorbe urâte, cea îndreptățită fiind, ce-i drept, Raluca Podea, care a fost înșelată.

La doi ani de la incident, Brigitte a publicat pe Instagram un mesaj pe care susține că l-a primit în acea perioadă de la Raluca Pastramă, după ce actualul soț a fostei lui Năstase avea să-i datoreze bani. Rămâne de văzut reacția fostului iepuraș Playboy la aflarea veștii cu privire la cele întâmplate pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

„Nu am vrut să fac public acest mesaj, pe care l-am primit în ziua în care am ieșit din Ferma, dar Raluca draga, m-ai obligat! Infracțiunile pe care le-ai săvârșit aici sunt amenințare și santaj! Mult mai grave decât hărțuirea! Când scrii „îmi vreau banii înapoi cât mai repede că vă distrug”, cum se numește?”, a scris Brigitte, în dreptul mesajului, pe Instagram.

În conflict și cu o altă fostă de-a lui Florin Pastramă

Raluca Podea nu este singura femeie cu care Brigitte are o problemă. Ea s-a certat de curând și cu o altă ex iubită de-a soțului ei, pe nume Manuela. „Dragii mei prieteni, ziua de astăzi am pornit cu o mare dezamăgire, această individă, Manuela cică o cheamă, mă terorizează lunar cu mesaje, către Florin, în care îi cere bani, îl blesteamă, cică este o fostă de-a lui…care acum când a văzut că Florin s-a căsătorit cu o fată cu bani, vrea și ea niște bani…

ADVERTISEMENT

Păpușică, insistentă, în viață când stai lângă un bărbat nu ai numai de luat de la el, uneori într-o relație mai și dai! Asta înseamnă iubire! Nu știu cum ai crezut că eu voi plăti datoriile soțului la fostele???? Te blestem, că asta meriți.  Așa om să fii. Vezi că mai am mesajele. Cred că uiți ce scrii.”, a menționat extrem de furioasă Brigitte Pastramă.

Bruneta a fost căsătorită, până acum, de 4 ori. Prima căsătorie a fost cu Octavian Sfăt, care a murit în urma unui infarct. A doua cu Ovidiu Torj, de care a divorțat în urma abuzurilor la care susține că era supusă. Al treilea mariaj și el mai mediatizat a fost cel cu Ilie Năstase. Iar după participarea la Fermă s-a ales cu un soț, cu Florin Pastramă, împreună cu care face afaceri și se simte împlinită, spune ea.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă are doi copii, din primul și al doilea mariaj, un băiat de 20 de ani și o fată de 13 ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!