Life

Brigitte Pastramă o să se cutremure! Fiul ei a dormit ca boschetarii pe stradă: ” Am cerșit un leu ca să iau mâncare”

30.06.2020 | 15:49
Brigitte Pastrama o sa se cutremure Fiul ei a dormit ca boschetarii pe strada  Am cersit un leu ca sa iau mancare
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă a ajuns la poliție, în urmă cu două săptămâni, după ce ar fi fost maltrată de fiul ei, Robert Sfăt (18 ani).

Tânărul a declarat că toate mărturiile mamei sale sunt invenții și că nu a ridicat mâna niciodată la ea, deși vedeta TV l-a persecutat de fiecare când găsea ocazia.

ADVERTISEMENT

Într-o emisiune de la Antena 1, Robert Sfăt a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre viața lui în prezent, dar și despre tratamentul la care a fost supus în ultimii ani.

Brigitte Pastramă, o relație tensionată cu fiul ei

Brigitte Pastramă este într-o situație delicată, în ultima perioadă, după scandalul cu fiul ei. Robert Sfăt a crescut printre despărțiri și scandaluri. Mama lui, ocupată mai mult de imaginea publică și de relațiile eșuate, până acum 3 publice la activ, a ajuns să facă declarații dure la adresa celei care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Tânărul a trebuit să accepte ca tați vitregi trei soți, astfel că de când a murit tatăl lui și până în prezent, Brigitte a divorțat de interlopul Ovidiu Torj, Ilie Năstase, iar în 2019 s-a căsătorit cu Florin Pastramă.

 

View this post on Instagram

 

#familytime #godmother #ceamaibunaplescavita

A post shared by BRIGITTE (@brigitte_pastrama) on

Robert Sfăt nu are o relație bună cu mama lui, despre care spune că nu-l susține și nu îi este alături, ba chiar l-a lovit de nenumărate ori. Mai mult, acum, tânărul a ajuns să cerșească și să doarmă pe străzi.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Brigitte așteaptă banii pe moștenirea pe care o are de la răposatul lui tată, Octavian Sfăt. Robert  primește încurajări de la prietenii virtuali să lupte pentru drepturile sale.

 

View this post on Instagram

 

Face to face, let’s start the race

A post shared by Robert Sfăt (@roberttt.s) on

” Eu am mai sunat-o pe mama mea zilele astea să mă ajute, să îmi dea măcar lucrurile din camera. Astăzi mi-a zis să îl sun pe Florin, l-am sunat, dar nu mi-a mai răspuns. Probabil el voia să îmi răspundă, dar mama i-a zis să nu o facă, să mai râdă de mine.

ADVERTISEMENT

Am dormit pe bancă, aceasta este una dintre ele. Aveam momente când cerșeam un leu să îmi iau și eu o sticlă de apă sau ceva de mâncare. Mai era o bancă pe care voiam să dorm, dar acolo am fost cu Ilie Năstase și Brigitte și mi-a fost rușine. Acum am datorii multe, pe care le voi plăti cu banii de pe moștenire.

Mă trezeam cu bodyguarzi, persoane cunoscute ori oameni care erau în aceeași situație. Când mă întâlneam cu oameni cunoscuți le spuneam că am adormit așa fără să vreau.”, a mărturisit Robert, la XNS.

Tânărul a făcut declarații tranșante și la adresa fostului mare tenismen, penultimul soț al mamei sale.

” Ilie Năstase mi-a spus că nu aș avea dreptul să fiu fiul lui. Mi-a spus că sunt un golan și că o să fac pușcărie. În alte evenimente nu vreau să discut, cum ar fi tricouri rupte. Ilie a făcut armata, răspunsul e aici.”, a mai spus Robert în emisiunea moderată de Dan Capatos la Xtra Night Show.

Comportamentul dezorientat al fiului vedetei TV poate fi cauzat și de instabilitatea emoțională dată de familie, scandalurile și schimbările dese de locuință la care a fost supus atât el, cât și sora lui mai mică (12 ani), Sara, fiica pe care Brigitte o are din mariajul cu Ovidiu Torj.

Moștenirea de la Octavian Sfăt

Răposatul om de afaceri a lăsat moștenire un apartament în Timișoara, o casă cu piscină, o vilă la Dumbrăvița, estimată la peste 500.000 de euro și un lanț de localuri de lux, la Timișoara. În plus, Brigitte și fiul ei au primit și o sumă mare de bani, care ar fi trebuit să-i revină fiului ei.

ADVERTISEMENT