Life

Brigitte Pastramă pleacă din România. Motivul pentru care vedeta și fiica ei se mută în Dubai

Brigitte Pastramă are planuri mari. Vedeta se pregătește să plece din România și să se mute în Dubai alături de fiica ei și speră ca și Florin Pastramă să fie acomodeze.
03.03.2023 | 17:22
Brigitte Pastrama pleaca din Romania Motivul pentru care vedeta si fiica ei se muta in Dubai
Brigitte Pastramă vrea să se mute în Dubai definitiv anul acesta. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Brigitte și Florin Pastramă și-au schimbat viața radical în ultimii ani. Cei doi au început nenumărate afaceri și de asemena, au reușit să câștige sume destul de consistente de bani, care au fost folosite pentru îndeplinirea mare vis pe care vedeta îl avea.

Brigitte Pastramă vrea să se mute în Dubai anul acesta

Brigitte Pastramă și-a dorit întotdeauna o locuință în Dubai și iată că a reușit să o și obțină. După nenumărate eșecuri, aceasta a găsit casa perfectă pentru care a plătit nu mai puțin de 400.000 de euro. De asemenea, în acest an, vedeta are în plan să se mute acolo definitiv, alături de fiica ei, după cum spune chiar ea.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu cordat la Antena Stras, Brigitte Pastramă a vorbit despre mutarea din Dubai, dar și despre ce planuri are în acest an. Vedeta spune că a făcut nenumărate sacrificii pentru a putea achiziționa casa de acolo. Mai exact, Brigitte Pastramă a fost nevoită să vândă o mașină și un apartament și tot ea s-a ocupat și de acte.

Deși a avut nevoie de timp și de nervi pentru a-și îndeplini visul, Brigitte Pastramă nu regretă investiția făcută ci din contră, se bucură că a reușit să ajungă în acest punct. Cât despre mutare, acest lucru s-ar putea întâmpla în luna septembrie anul acesta.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă spune că se va muta alături de fiica ei, care va studia în Dubai și speră să găsească o școală perfectă pentru ea. De asemenea, vedeta speră ca și soțul ei, Florin Pastramă, să se poată acomoda în Dubai, iar cei trei să poată să trăiască liniștiti.

Brigitte Pastramă a investit sume enorme pentru a-și îndeplini visul

”Sper ca Florin să se acomodeze aici și îmi doresc din Septembrie să mă mut împreună cu fata mea, care va studia aici. O să-i caut o școală aici, cu ajutorul lui Dumnezeu. Astăzi am avut hand-over-ul, adică asta înseamnă prima inspecție, și cu ajutorul lui Dumnezeu, până la sfârșitul lunii, poate ne vom muta în casa noastră.

ADVERTISEMENT

Eu le-am făcut singură (n.r. actele pentru Dubai). Eu, da, le-am făcut singură. Am vândut un apartament aici și mașina, ca să pot lua casa asta. Și, da, toți banii pe care i-am avut, vreau să-ți spun că i-am băgat aici”, a dezvăluit Brigitte Pastramă, la Antena Stars.

Ce se întâmplă cu viza pentru Dubai și restul detaliilor? Vedeta are cam toate lucrurile aranjate. Un prieten de-al fostului ei soț o ajută în acest demers, având în vedere că avea doar viză de turist, care i-a adus la un moment dat și câteva probleme după cum spunea chiar ea.

ADVERTISEMENT

Acum, vedeta își dorește o viză de investitor, iar procedura este una destul de lungă. Pe de altă parte, vestea bună este că viza este valabilă pentru cinci ani de zile, iar Brigitte Pastramă speră ca până în luna septembrie toate demersurile să fie încheiate, iar mutarea în Dubai să aibă loc, așa cum și-a propus.

ADVERTISEMENT