Life

Brigitte Pastramă, prima declarație după ce Ovidiu Torj a amenințat-o că îi ia copilul: ”Nu vreau să arunc cu noroi”

27.06.2020 | 14:42
Brigitte Pastrama prima declaratie dupa ce Ovidiu Torj a amenintato ca ii ia copilul Nu vreau sa arunc cu noroi
ADVERTISEMENT

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei din prima căsnicie, Robert Sfăt, a ajuns și la urechile fostului soț, Ovidiu Torj, care a declarat că vrea să-și ia fiica înapoi. Frumoasa brunetă a avut o primă reacție în acest sens, însă s-a abținut să spună prea multe.

Soția omului de afaceri Florin Pastramă a declarat că nu vrea să arunce cu noroi în fiul ei, dar nici în fostul soț, Ovidiu Torj, alături de care are o fetiță pe nume Sara. Extrem de calculată, Brigitte a mărturisit că nu-și dorește să se enerveze pentru că ar putea spune prea multe.

ADVERTISEMENT

„Momentan nu vreau să arunc cu noroi în băiatul meu și nici în tatăl fetiței mele. Sper să nu ajung să mă enerveze într-atât încât să îmi deschid eu gura”, a spus Brigitte Pastramă pentru spynews.ro.

Brigitte Pastramă, declarație surprinzătoare legat de acuzațiile fostului soț, Ovidiu Torj

Afirmațiile lui Robert Sfăt legat de mama sa, frumoasa brunetă Brigitte Pastramă, au ajuns și la urechile fostului partener de viață al femeii care a lansat în spațiul public acuzații dure. Ovidiu Torj a mărturisit că vrea ca fiica sa, Sara, să fie de acum înainte în grija lui.

ADVERTISEMENT

În plus, fostul soț al brunetei susține că Brigitte minte în legătură cu faptul că fiul ei, Robert Sfăt, este un copil problemă care consumă substanțe interzise și face alte prostii.

Mai mult decât atât, Ovidiu Torj a mărturisit că în timpul căsniciei cu Brigitte s-a ocupat foarte mult de creșterea băiatului acesteia pe care îl ducea la școală și îi pregătea de mâncare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, bărbatul susține că Robert Sfăt este un copil foarte educat care nu minte și nu face prostii, în schimb mama sa „fură curent” și spune că i-ar prinde bine o vizită la medic.

„L-am crescut și eu un timp pe Robert. Eu l-am dus la școală, îi făceam să mănânce. E un tip sufletist, are o personalitate foarte tare și e un tip care nu minte, nu face prostii.

ADVERTISEMENT

E foarte educat, citit (…) Nu folosește substanțe”, a declarat fostul partener de viață al lui Brigitte, Ovidiu Torj, în emisiunea prezentată de Dan Capatos la Antena 1.

 

ADVERTISEMENT