ADVERTISEMENT
Life

Brigitte Pastramă, probleme cu fiica sa. Ce se întâmplă cu Sara când vine acasă de la fostul soț, Ovidiu Torj

Autor: Alexa Serdan | 03.09.2020 | 16:01
Brigitte Pastramă, probleme cu fiica sa. Ce se întâmplă cu Sara când vine acasă de la fostul soț, Ovidiu Torj
Brigitte Pastramă refuză să cheltuie prea mult pe încălțări. Care e motivul din spatele alegerii. Sursa foto: Instagram

Brigitte Pastramă a dezvăluit în reality show-ul „Brigitte & Pastramă” difuzat la Antena Stars că relația cu fiica sa, Sara (13 ani) este una complicată din cauza fostului soț, Ovidiu Torj. Frumoasa brunetă susține că tatăl fetiței îi spune numai vorbe urâte despre ea, motiv pentru care vine acasă complet schimbată.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, soția afaceristului Florin Pastramă declară că bărbatul din Timișoara o întoarce de fiecare dată pe fiica lor împotriva ei. Frumoasa brunetă a mai precizat că revenirea copilei la normalitate durează foarte mult, chiar 3-4 ani.

În plus, Brigitte Pastramă susține că nu merită acest „tratament” din partea Sarei pentru că de-a lungul anilor a făcut tot posibilul să-i fie bine și a luat-o cu ea peste tot. Se pare că fetița „fuge” de propria mamă, la fel și Robert, fiul vedetei din prima căsnicie, cea cu Octavian Sfăt.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă, deranjată de relația pe care o are fiica sa cu fostul soț, Ovidiu Torj

„De câte ori se vede cu taică-su, vine acasă schimbată. Îi trebuie vreo 3-4 ani să își revină. Nu stiu ce îi spune el despre mine, dar vine schimbată. Eu nu merit asta.

Am luat-o peste tot cu mine. Am luat-o cu mine chiar și când nu trebuia, și acum fuge de mine. La fel ca Robi”, a mărturisit bruneta în show-ul de la Antena Stars unde este protagonistă alături de actualul soț, Florin Pastramă, relatează wowbiz.ro

ADVERTISEMENT

Brigitte și Ovidiu Torj, un personaj controversat din Timișoara, s-au căsătorit în anul 2007, însă relația lor de dragoste nu a durat foarte mult. În timpul căsniciei a venit pe lume fiica lor, Sara, care locuiește alături de mama sa, În București.

Bruneta a dezvăluit în urmă cu ceva vreme că a pus capăt relației din cauza comportamentului agresiv al fostului soț. Se pare că acesta a bătut-o atât de tare încât i-a fisurat craniul. Acela a fost momentul în care vedeta a fugit și s-a ascuns, Ilie Năstase fiind cel care a scăpat-o de bărbat.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Torj, declarație șocantă legat de scandalul dintre Brigitte și fiul său, Robert

Recent, fostul soț al frumoasei brunete a declarat că-și vrea fiica înapoi, după ce Brigitte Pastramă și-ar fi acuzat fiul că se droghează și că i-a vandalizat casa împreună cu mai mulți prieteni. Ovidiu Torj susține că bruneta minte și chiar a lansat acuzații dure la adresa acesteia.

„Fiica mea mi-a povestit despre el (n.r. Robert), că-l iubește. Fosta mea soție cred că fură curent sau are o boală. Mi-a fost soție. Mai bine ar merge la un doctor, poate are o problemă, poate trece prin anumite stări. E foarte grav ce se întâmplă”, a declarat Ovidiu Torj, la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!