Life

Brigitte Pastramă, probleme financiare? Fosta soție a lui Ilie Năstase a primit o lovitură uriașă

21.12.2020 | 08:17
Brigitte Pastrama probleme financiare Fosta sotie a lui Ilie Nastase a primit o lovitura uriasa
Brigitte Pastramă, probleme financiare? Fosta soție a lui Ilie Năstase a primit o lovitură uriașă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă se confruntă cu probleme financiare după ce în urmă cu câteva luni a fost nevoită să închidă shaormeria din zona Fundeni. Fosta soție a lui Ilie Năstase a scos spațiul la vânzare, însă a primit o nouă lovitură. 

Din păcate, fosta concurentă de la „Ferma” nu a găsit nici până la ora actuală un cumpărător pentru locația din sectorul 2, spațiul fiind scos la vânzare contra sumei de 57.000 de euro, echivalentul unui apartament cu două camere.

ADVERTISEMENT

Bruneta nu este dispusă să lase la preț, în ciuda faptului că vânzările au scăzut perioada aceasta. Brigitte Pastramă ar vrea să aștepte până găsește cumpărătorul perfect, mai ales că spațiul include și utilajele pentru făcut shaorma și alte bunuri.

Brigitte Pastramă se confruntă cu probleme de ordin financiar. Despre ce e vorba

„Vând afacere la cheie cu vad format, cu toate dotările la standarde superioare, două aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, două friteuze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie producție inox, grătar trifazic, congelator vertical, maşină cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video și alarmă.

ADVERTISEMENT

Spațiul are contract de închiriere 10 ani/900€/lună”, a anunțat Brigitte Pastramă la începutul verii pe site-urile specifice vânzărilor.

Iată că au trecut câteva luni bune de când restaurantul de tip fast-food a fost închis, în prezent fiind pus lacătul. Praful și-a pus serios amprenta asupra locului, semn că soția lui Florin Pastramă nu a mai trecut pe acolo de săptămâni întregi.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil cumpărătorii sunt speriați de prețul ridicat, dar și de pandemia de coronavirus care îi împiedică pe oameni să-și deschidă noi afaceri, dar și să le mențină în picioare pe cele pe care le desfășoară la momentul respectiv.

Ce-i drept, acesta a fost și motivul pentru care Brigitte Pastramă a închis locația din zona Fundeni. Din păcate, aceasta nu este singura problemă financiară cu care se confruntă, în urmă cu puțin timp scoțând la vânzare inclusiv apartamentul pe care-l deține în stațiunea Mamaia.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă speră să-și recupereze banii investiți în shaormerie cât mai curând, însă acest lucru nu pare că se întâmple atâta timp cât pandemia dă mari dureri de cap tuturor investitorilor.

ADVERTISEMENT