Life

Lovitură pentru Brigitte Pastramă. După scandalul cu casa de modă Louis Vuitton, o vedetă îi cere daune de 100.000 de euro

Brigitte Pastramă este într-o situație extrem de dificilă. Fosta soție a lui Ilie Năstase are pe rol mai multe procese, unul dintre acestea, cu Raluca Podea, având o miză de 100.000 de euro.
31.01.2022 | 19:33
Lovitura pentru Brigitte Pastrama Dupa scandalul cu casa de moda Louis Vuitton o vedeta ii cere daune de 100000 de euro
Brigitte Pastramă are proces și cu Raluca Podea, fost alogodnică a soțului ei, FLorin. Blondina îi cere 100.000 de euro Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin, sunt în mijlocul unui proces în care, dacă vor fi găsiți vinovați, riscă și pușcăria. Dar aceasta nu este singura problemă a vedetei, Brigitte fiind și în mijlocul unui proces în care, dacă va pierde, va fi nevoită să achite sume uriașe, ca daune, celei mai mari rivale ale ei, Raluca Podea.

Brigitte Pastramă, procese peste procese! I se cer daune de 100.000 de euro

După ce, vara trecută, Brigitte și Florin Pastramă s-au trezit în mijlocul unei anchete a DNA cu privire la măștile neconforme și contrafăcute pe care le vindeau, lucrurile s-au complicat teribil pentru ei la începutul acestui an.

ADVERTISEMENT

Cei doi și firma lor au fost acționați în judecată de Louis Vuitton, celebrul brand francez cerând daune pentru că vedeta ar fi vândut măști sub sigla producătorului de lux, acestea fiind, de fapt, contrafăcute.

Dar acesta nu este singurul proces pe care îl are Brigitte pe rol, ea fiind acționată în judecată și de fosta logodnică a soțului ei, fotomodelul Raluca Podea. Procesul dintre cele două dive după ce s-au jignit reciproc, public, are ca miză o sumă uriașă de bani.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, daunele pe care le cere Raluca Podea de la Brigitte Pastramă, pentru faptul că ar fi fost calomniată public, nu sunt deloc mici, iar suma cerută e de 100.000 de euro.

Brigitte Pastramă și Raluca Podea, certuri pentru Florin

Relația dintre Brigitte și Florin Pastramă este cea care a dat startul sarabandei de procese pe care, acum, le are vedeta. Deranjată cumplit că bărbatul cu care era logodită a mers în show-ul Ferma și, acolo, s-a cuplat cu Brigitte, Raluca Podea a avut o serie de ieșiri publice în care i-a ironizat pe cei doi.

ADVERTISEMENT

Doar că, odată întoarsă de la Ferma și căsătorită cu Florin Pastramă, Brigitte i-a dat, în repetate rânduri, replica. Tot public, a acuzat-o că ar fi femeie… ușoară. Din acest motiv, acum, Raluca Podea este decisă să își apere onoarea în justiție și, evident, să îi ceară daune consistente soției fostului ei logodnic.

Proces
Raluca Podea a dat-o în judecată pe Brigitte Pastramă, soția fostului ei logodnic

Contactată de FANATIK, Brigitte Pastramă a vorbit despre procesul pe care îl are cu Raluca Podea, acțiune care a fost depusă de curând. ”Sunt plecată. Am dat-o și eu în judecată”, a spus Brigitte Pastramă, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mai mult, a precizat ea, deja a cerut respingerea procesului în care apare ca pârâtă și cere la rândul ei, ca daune morale de la Raluca Podea, 100.000 de euro.

Brigitte Pastramă riscă închisoarea

Pe lângă procesele pe care le are cu colosul modei internaționale, Louis Vuitton, și cel cu Raluca Podea, procese care o pot duce la plata unor despăgubiri imense, poate chiar și de ordinul sutelor de mii de euro, Brigitte Pastramă riscă și închisoarea.

Mai exact, Brigitte, alături de Florin Pastramă, e în mijlocul unei anchete complexe a DNA în cazul măștilor contrafăcute și a altor infracțiuni economice. Dacă vor ajunge la judecată și vor pierde în fața magistraților, cei doi soți, conform Codului Penal, pot fi pedepsiți cu închisoarea și amenzi de până la 150.000 de lei.

”Punerea în circulație a produselor realizate ca urmare a contrafacerii sau folosirii fără drept a obiectului unei invenții se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani”, prevede Codul Penal, la articolul 300.

Ancheta în care este cercetată Brigitte Pastramă vine după ce Comisia Europeană anunța anul trecut că Parchetul European cercetează sute, chiar mii, de cazuri în care măștile puse în vânzare ar fi fost contrafăcute sau neomologate.

Brigitte Pastramă, probleme grave cu afacerile primite de la fostul soț, Ilie Năstase

Brigitte Pastramă a primit, după divorțul de Ilie Năstase, o serie de afaceri ”la cheie”. Doar că lucrurile s-au dovedit a fi mai complicate decât și-ar fi putut dori, iar afacerista a intrat într-o serie de încurcători, unele în sfera penalului.

De parcă problemele pentru care Brigitte va ajunge în fața instanțelor de judecată nu ar fi suficiente, vedeta pare să se confrunte și cu cele legate de partea financiară a firmelor sale.

Astfel, firma Mondo Kids Expert (companie prin care, pe lângă măștile contrafăcute vândute, Brigitte derula afaceri cu un loc de joacă dedicat copiilor și cu un restaurant) trece prin momente grele conform raportărilor ANAF consultate de FANATIK.

Bilanțul contabil arată că societatea a avut în ultimul an fiscal o cifră de afaceri în scădere cu 50% – 374.730 de lei – și pierderi însemnate: 85.202 de lei. Iar acesta este al doilea an cu pierderi remarcabile, în perioada anterioară având un profit negativ de 162.427 de lei.

Cu toate acestea, de curând, explica Brigitte Sfăt, ea a decis să investească sume uriașe  în restaurant, în partea de decorațiuni. “Animalele astea sunt roboți, sunt animatronice și sunt foarte scumpe. (…) Investiția am făcut-o după ce s-a schimbat legea, am investit 80-85.000 de mii. Numai scaunele au costat în jur de 10.000 de euro. Florin e bun negociator, a negociat la sânge. A fost multă muncă”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Click.

Brigitte Pastramă a fost la închisoare

Acum 20 de ani, Brigitte Pastramă, pe atunci Sfăt, ajungea în Penitenciarul Timișoara după ce a fost condamnată la trei ani și jumătate de închisoare cu executare. Vedeta era acuzată, la acea vreme, de tâlhărie, după ce a sechestrat și abuzat fizic, împreună cu alte persoane, un angajat pe care îl acuza că i-ar fi furat încasările din clubul pe care îl avea la Timișoara.

Din cei trei ani primiți, Brigitte Pastramă a executat doar doi, ea obținând eliberarea condiționată pe baza bunei purtări din penitenciar, după ce a organizat o serie de activități precum fitness pentru deținute și a lucrat la bucătăria închisorii.

ADVERTISEMENT