Life

Brigitte Pastramă și-a îndeplinit marele vis. Cum arată casa din Dubai pentru care vedeta a plătit 400.000 de euro

Brigitte Pastramă și-a văzut visul împlinit cu ochii. Vedeta și-a cumpărat casa din Dubai pe care și-a dorit-o de mult și este mai fericită ca oricând.
01.12.2022 | 20:44
Brigitte Pastrama sia indeplinit marele vis Cum arata casa din Dubai pentru care vedeta a platit 400000 de euro
Brigitte Pastramă și-a îndeplinit visul și a reușit să își achiziționeze o locuință în Dubai. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă și Florin Pastramă au dat marea lovitură. Cei doi și-au achiziționat o locuință în Dubai, în valoare de 400.000 de euro.

Brigitte Pastramă a plătit 400.000 de euro pentru casa din Dubai

Anunțul a fost făcut chiar de fosta parteneră de viață a lui Ilie Năstase. Aceasta le-a mărturisit fanilor să că în sfârșit și-a văzut visul împlinit cu ochii.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, Brigitte Pastramă a început să își dorească să își achiziționeze o casă în Dubai. Nu a vrut ceva prea pretențios, ci doar un loc al ei unde să poată să evadeze atunci când își dorește, dar și să se poată relaxa.

Până să își vadă însă visul devenit realitate, vedeta a ajuns și în situații dificile. Aceasta susține că la un moment dat credea că a găsit casa pe care și-a dorit-o, însă s-a răzgândit și s-a luptat mult pentru a recupera avansul.

ADVERTISEMENT

În final însă, norocul a fost de partea ei. Soția lui Florin Pastramă a găsit casa perfectă și nu a stat pe gânduri prea mult.

De abia astăzi însă, titlul de proprietate a ajuns la ea, iar vedeta este mai fericită ca oricând.

ADVERTISEMENT

”Astăzi am primit titlul de proprietate de la casa pe care o să vi-o arătăm în curând. Este o casă nouă, în Dubai.

Au fost 8-9 zile zbuciumate, dar le-am dus pe toate la bun sfârșit. Felicitări, Brigitte! Ești noua proprietară a unei case în Dubai!”, a anunțat Brigitte Pastramă, pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Brigitte Pastramă și Florin Pastramă mai au de așteptat până când locuința din Dubai va fi gata complet. Sursă foto: Instagram
Brigitte Pastramă și Florin Pastramă mai au de așteptat până când locuința din Dubai va fi gata complet. Sursă foto: Instagram

Noua casă a lui Brigitte Pastramă are două dormitoare

Menționăm că nu este prima oară când soția lui Florin Pastramă vorbește despre această achiziție.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, Brigitte Pastramă a mai dezvăluit că noua sa casă din Dubai are două dormitoare și că mai mult de atât nici nu era nevoie.

De asemenea, casa este situată într-o zonă destul de bună și a fost plătită cash.

Mai exact, Brigitte Pastramă susține că a plătit 70% din sumă, iar când va primi cheia, în câteva luni, va achita și diferența de 30%.

”Este o casă cu două dormitoare. (…) Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din sumă, urmând ca peste 5 luni să achit și restul de 30%, când primesc cheia și e gata”, a explicat vedeta în urmă cu aproape două luni.

Tot atunci, vedeta a fost deranjată de anumite persoane care au vrut să afle mai multe detalii despre noua ei locuință.