ADVERTISEMENT
Life

Brigitte Pastramă, tratată ca o regină de ziua ei de naștere. Unde a dus-o Florin Pastramă

Autor: Alexa Serdan | 08.02.2021 | 14:35
Brigitte Pastramă, tratată ca o regină de ziua ei de naștere. Unde a dus-o Florin Pastramă
Brigitte Pastramă, tratată ca o regină de ziua ei de naștere. Unde a dus-o Florin Pastramă. Sursa foto: Instagram.com

Brigitte Pastramă a avut parte de un tratament demn de o regină de ziua sa de naștere. Frumoasa brunetă a plecat într-o vacanță prelungită, fiind însoțită de partenerul ei de viață, Florin Pastramă, dar și de fiica sa, Sara. 

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Ilie Năstase a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani, ocazie cu care a plecat la Londra, unde a petrecut în compania unor prieteni foarte apropiați. Tortul, cadourile scumpe și veselia au fost ingredientele cheie din ziua de 7 februarie.

Fosta concurentă de la Ferma a fost sărbătorită ca la carte, surprizele ținându-se lanț. Brigitte Pastramă s-a bucurat de toată atenția din lume, fiind extrem de răsfățată de Florin Pastramă, care a dus-o în Marea Britanie și apoi într-o altă vacanță.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă a împlinit 44 de ani. Cum a fost răsfățată de Florin

Cel mai probabil Brigitte și Florin Pastramă au avut escală la Londra, profitând de această ocazie pentru a petrece la restaurant aniversarea celor 44 de ani ai brunetei. Vedeta a rămas impresionată de tot, arătându-le fanilor cum și-a petrecut ziua.

Ulterior, bruneta a zburat în Dubai, unde urmează să petreacă câteva zile la plajă, precizând că s-a agitat de acum o săptămână ca totul să fie în regulă. Și-a făcut testul pentru coronavirus și asigurare de călătorie, fosta soție a lui Ilie Năstase asigurându-se pentru orice.

ADVERTISEMENT

„Am venit în Dubai pentru că pe 7 februarie a fost ziua mea și am călătorit… am făcut 44 de ani, cu ajutorul lui Dumnezeu sper să fie bine”, a spus Brigitte Pastramă la scurt timp după ce a ajuns în orașul cel mai bogat din Emiratele Arabe, pe Instagram.

Bruneta le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare priveliștea superbă de la fereastra camerei de hotel, mărturisind că este în căutarea unei case pe care vrea să o închirieze. În plus, vedeta a mai precizat că are câteva obiective pe care abia așteaptă să le vadă.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă a ținut să aducă în discuție și pandemia de coronavirus, precizând că a avut de două ori virusul din China până acum. Vedeta abia așteaptă să-și facă vaccinul pentru COVID-19 ca să nu mai fie nevoită să facă mereu test pentru boală.

Soția omului de afaceri Florin Pastramă și implicit persoanele cu care a plecat în Dubai sunt nevoite să repete testul pentru noul tip de coronavirus înainte de revenirea în România.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!