Life

Brigitte Pastramă, tratată ca o regină de ziua ei de naștere. Unde a dus-o Florin Pastramă

08.02.2021 | 14:35
Brigitte Pastrama tratata ca o regina de ziua ei de nastere Unde a duso Florin Pastrama
Brigitte Pastramă, tratată ca o regină de ziua ei de naștere. Unde a dus-o Florin Pastramă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă a avut parte de un tratament demn de o regină de ziua sa de naștere. Frumoasa brunetă a plecat într-o vacanță prelungită, fiind însoțită de partenerul ei de viață, Florin Pastramă, dar și de fiica sa, Sara. 

Fosta soție a lui Ilie Năstase a împlinit frumoasa vârstă de 44 de ani, ocazie cu care a plecat la Londra, unde a petrecut în compania unor prieteni foarte apropiați. Tortul, cadourile scumpe și veselia au fost ingredientele cheie din ziua de 7 februarie.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Ferma a fost sărbătorită ca la carte, surprizele ținându-se lanț. Brigitte Pastramă s-a bucurat de toată atenția din lume, fiind extrem de răsfățată de Florin Pastramă, care a dus-o în Marea Britanie și apoi într-o altă vacanță.

Brigitte Pastramă a împlinit 44 de ani. Cum a fost răsfățată de Florin

Cel mai probabil Brigitte și Florin Pastramă au avut escală la Londra, profitând de această ocazie pentru a petrece la restaurant aniversarea celor 44 de ani ai brunetei. Vedeta a rămas impresionată de tot, arătându-le fanilor cum și-a petrecut ziua.

ADVERTISEMENT

Ulterior, bruneta a zburat în Dubai, unde urmează să petreacă câteva zile la plajă, precizând că s-a agitat de acum o săptămână ca totul să fie în regulă. Și-a făcut testul pentru coronavirus și asigurare de călătorie, fosta soție a lui Ilie Năstase asigurându-se pentru orice.

„Am venit în Dubai pentru că pe 7 februarie a fost ziua mea și am călătorit… am făcut 44 de ani, cu ajutorul lui Dumnezeu sper să fie bine”, a spus Brigitte Pastramă la scurt timp după ce a ajuns în orașul cel mai bogat din Emiratele Arabe, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Bruneta le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare priveliștea superbă de la fereastra camerei de hotel, mărturisind că este în căutarea unei case pe care vrea să o închirieze. În plus, vedeta a mai precizat că are câteva obiective pe care abia așteaptă să le vadă.

Brigitte Pastramă a ținut să aducă în discuție și pandemia de coronavirus, precizând că a avut de două ori virusul din China până acum. Vedeta abia așteaptă să-și facă vaccinul pentru COVID-19 ca să nu mai fie nevoită să facă mereu test pentru boală.

ADVERTISEMENT

Soția omului de afaceri Florin Pastramă și implicit persoanele cu care a plecat în Dubai sunt nevoite să repete testul pentru noul tip de coronavirus înainte de revenirea în România.

ADVERTISEMENT