Life

Brigitte Pastramă, viață plină de lux. Fosta soție a lui Ilie Năstase a cheltuit peste 500.000 de euro pentru o casă și o mașină

Brigitte Pastramă e pe opulență. Bruneta a scos din buzunar jumătate de milion de euro pentru o casă în Dubai și un bolid.
29.09.2022 | 08:12
Brigitte Pastrama viata plina de lux Fosta sotie a lui Ilie Nastase a cheltuit peste 500000 de euro pentru o casa si o masina
Brigitte Pastramă, pe opulență. A scos din buzunar jumătate de milion de euro pentru o casă și un bolid. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Ilie Năstase duce o viață de lux. Vedeta a cheltuit peste 500.000 de euro pentru un apartament și o mașină, cadouri pe care și le-a oferit pentru munca pe care o depune de ani buni prin prisma afacerilor sale.

Brigitte Pastramă, pe opulență. A scos din buzunar jumătate de milion de euro pentru o casă și un bolid

Brigitte Pastramă a făcut recent achiziții de mii de euro. Bruneta și-a cumpărat un apartament de lux în Dubai, imobilul având două camere, deși ar fi vrut 3, și urmează să fie achitat integral peste numai câteva luni.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a băgat banii în afacerile din Romania, fosta concurentă de la Ferma tot a reușit să achiziționeze un bolid de lux care se ridică la valoarea de 150.000 de euro. Mașina este una electrică și are o culoare superbă.

„Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie.

ADVERTISEMENT

Am avut mai multe încercări, la un moment dat m-am chinuit să recuperez avansul pe care îl dădusem pentru o locuință care nu era tocmai ok. Am apelat apoi la Mircea Brânzei care m-a ajutat foarte mult și mi-a oferit o soluție bună.

Împreună cu el am găsit o casă într-o zonă foarte bună, o casă frumoasă, așa cum îmi place mie. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate.

ADVERTISEMENT

Am dat 70% din sumă, urmând că peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata. Mașina era o achiziție pe care mi-o doream de mult și a venit acum.

Am terminat un leasing și am luat un altul, am trei mașini acum. Poate trimit una chiar un Dubai. Asta nouă e electrică, a costat 150.000 de euro”, a mărturisit Brigitte Pastramă pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă, adevărul despre afacerile sale

Fosta doamnă Năstase nu se uită la bani când vine vorba de bunuri sau mici plăceri. Bruneta spune că merită toate aceste lucruri pentru că muncește până-n zori la locul de joacă și la spațiul de logistică din București.

Uneori doarme doar 3 ore pe noapte pentru a-și atinge scopul, Brigitte Pastramă dorindu-și să ducă o viață de lux și să nu-i lipsească nimic și nici familiei sale.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe...
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională: Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis:...
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis: „Facem eforturi”
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Revine în televiziune. Toți ochii sunt pe vedetă
Revine în televiziune. Toți ochii sunt pe vedetă
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”